TJCH
Är en 17 årig tjej som precis fått veta att jag är gravid. Skriver om mitt liv som tonåring, hundägare, flickvän och blivande ung mamma.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-10-14 - <3
Även om jag alltid kommer älska Melissas pappa, har vi nu valt att gå skilda vägen. Så nu är vi ensamstående föräldrar båda två, men till världens finaste dotter! 

2013-10-08 - Envis
Mitt envisa bustroll med en vilja så stark! Så fort man tar bort henne från något hon inte får leka med och säger ajabaja, blir hon så arg! Hon vill ju så gärna! Det är det här som är uppfostran, och..

2013-10-06 - Busar
Melissa är hos sin farmor och busar runt  och har kul. Här kommer vi spendera hela kvällen och få god mat. 

2013-10-02 - Mys
Nu sitter vi i hundhagen i rotebro så Diesel får springa lite lös. Behöver han ibland, mår alla hundar bra av! Snart ska vi åka och handla lite fruktsallad och mys till ikväll. Tänkte ha lite..

2013-10-01 - Overall
När vi gick runt i centrum idag innan öppna förskolan kom jag på att Melissa faktiskt behöver en gosig overall. Hon har ju redan jackor, som är jätte bra i vagnen eller när man ska till bilen eller..

2013-10-01 - Öppna förskolan
Nu ska jag, amber och Melissa ta bussen till Väsby centrum för att gå in på öppna förskolan :) Melissa somnade nu så vi får gå en sväng i centrumet tills hon vaknar, känns inte så lönt att gå in där..

2013-10-01 - Höst ute!
Ute på promenad med dom finaste på denna jord! Sen ska vi in och äta macka jag o Melissa :)

2013-09-30 - Björnunge
Mormor har köpt en ny mössa till Melissa. Hur fin som helst, så otroligt mysig! Den kommer hon att trivas i, i vinter.Eller inte kanske? Som sagt: galen bebis!!!

2013-09-30 - Gottis
Dagen börjades med riktigt frukost för både mamma och bebis. Mamma åt mackor och fil, Melissa fick bara en macka med smör på. Det tyckte hon var både roligt och gott. Skärde mackan i små bitar som hon..

2013-09-29 - Tröttisar
Just nu ligger Melissa och Andreas och sover i soffan, jag bara sitter här och gör ingenting. Instagram, Facebook, annat tråkigt. Haha!Min pappa fyllde år i fredags så vi ska dit ikväll för att fira..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se