Tove - Emilio's mamma♥
21-årig Östersundstjej, mamma till Emilio 21/5-11, sambo med pappan Alexander. Skriver om vardagen & övriga tokigheter som händer.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-11-04 - All good things come to an end
Jag skriver detta inlägg nu för att försöka sätta en punkt efter den här svåra tiden i mitt liv. Jag har idag levt med mitt hjärta i ca ett år och jag återhämtar mig väldigt bra. Jag har kommit till..

2014-05-19 - Update!
Inte skrivit på länge igen. Varit mycket på senare tid! Ettårsdagen har passerat och det har varit en väldigt tuff tid för både mig och mina anhöriga. Ingen av oss trodde egentligen inte att vi skulle..

2014-03-06 - Ännu en torsdag
Det verkar som att Torsdagar är en bloggardag eftersom mina senaste inlägg bara varit torsdagar. Haha. Här är det som vanligt iallafall :) Jag hade en inflammation i bröstbenet vilket var förklaringen..

2014-02-27 - Torsdag
Förlåt för dålig update! (Linda) ;) Allt är bara bra här. Vi har haft magsjuka hela familjen och jag kräktes så mycket så jag fick hjärtklappning o hög hjärtfrekvens så jag fick ligga på sjukhuset i..

2014-02-06 - Torsdag
Just nu ligger jag i en säng på transplantations mottagningen efter en biopsi. Vi gjorde ju biopsin genom ljumsken den här gången, och efter det måste jag ligga stilla i 3 timmar. Men det går bra. Jag..

2014-01-31 - Fredag
Hoppsan, nu var det ett tag sedan jag skrev här igen :( Det har väl inte hänt så jättemycket sen sist egentligen. Snart dags att åka ner till Göteborg igen. På Onsdag. Sen efter det kommer besöken dit..

2014-01-27 - måndag
Sjukhus - förmiddagen gick bra. Det är så skönt att ha mitt handikapp parkeringstillstånd o slippa leta parkering, bara att parkera utanför dörren typ.Fick lite råd av sjukgymnasten om hur jag ska..

2014-01-26 - söndag


2014-01-25 - lördag
Vi blev bjudna på middag hos min pappa idag så det var skönt att slippa laga mat. Biffar och potatis blev det. Önskemat av mig.När vi kom hem så var det läggdags för barnen som slocknade ganska..

2014-01-25 - Göteborgsveckan
Göteborgsveckan gick väldigt bra den här gången! Biopsin gick inte så bra dock, så hädanefter ska man börja göra biopsin genom ljumskarna istället för att gå in genom halsvenen. Min halsven ligger..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se