Trasdockans dagbok
Jag bor tillsammans med mina älskade killar Tor och hans far Marcus, i en gemytlig liten stad i Västra götaland. I mars -09 kom Tor till oss, och givetvis är lyckan total! Jag skriver från hjärtat i nutid, så min blogg blir för mig en möjlighet att njuta av varje unikt tillfälle, litet som stort, även i framtiden. Läs min blogg och följ med i tankar och mitt liv som lycklig mamma, sambo och människa. Välkommen! Ett leende smittar/ Trasdockan


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-02-14 - Valentines Day
Happy Valentines Day bloggisar!Trasdockan jobbar, men önskade Er en härlig dag, med massa kärlek <3Have FAB!PoK/ Trasdockan 

2015-02-13 - Photoshoot
Hej där bloggisar.Glad fredag på er :-)Idag fortsatte jag och Linda på Textilverkstan i götene, vårt sammarbete.En reklamaffisch ska jobbas fram och idag skedde fotograferingen för denna.Superkul..

2015-02-12 - Framsteg på isen
Vi har spenderat förmiddagen på skridskor i arenan.Nu fick vi kliva av, för det är dags att skrapa isen, och både jag och Tor känner oss rätt färdiga för idag...eller iaf, våra vader för det! :-OTor..

2015-02-10 - Formblind i offseason
Toppen!Högsta vikten sedan december 2013 denna morgon!... :-O... :-/Jösses Ragdoll, vad händer!?...Jag rullade upp på vågen imorses, och ser att den står på 68,2 kg!Det innebär att jag just nu ligger..

2015-02-09 - Ser fram emot ledighet
Måndagkväll!Jag är hemma från jobb, gym och spinning och bara njuter av vetskapen att 4 dagars!, ledighet väntar! :-)Jag är så offseason som jag bara kan vara, men jag mår bra!Jag är stark och får bra..

2015-02-06 - Sammanfattning av veckan
Made of Steel-byxorna, finns nu i fler förger att beställa på nätet, www.steel.nu, eller handla i Steel-butiken ;-)Älskar mina camo-rosa <3God fredagskväll bloggisar :-)Här kommer ett inlägg såhär..

2015-02-01 - En väl invisterad semesterdag.
Hej bloggisar.Jag är just hemkommen från jobbet denna söndagen.Dock jobbar jag imorgon igen ;-)Meen, jag hade tagit semester igår, och spenderade dagen i Trollhättan med min mormor, på stan.Vi besökte..

2015-01-28 - Dop föregående helg
I helgen som var, hade jag tagit kompledigt på lördagen, för jag var nämligen bjuden på Dop <3Tors lillasyster, Liv, skulle döpas, och jag måste säga, att jag är oerhört tacksam som blev bjuden på..

2015-01-28 - Lite uppdatering
Hej där bloggisar.Long time, no see...Men livet traskar på som vanligt...Och ni vet ju vad det betyder...Jobb, träning och kvalité-tid med min skatt såklart <3Sanningen är att vid de tillfällena..

2015-01-13 - Ett kort inlägg
Hej bloggisar.Busy Ragdoll här ;-)Vill bara slänga in ett kort inlägg.Det käns skönt att vardagen är igång med sina "rutiner" igen.Igår startade även terminens spinningpass, och det gav mig sådan..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se