Tre prinsessor och vi andra...
Här skriver jag, Sandra. 3-barnsmamma bosatt i mörka småland. Älskar livet i dess enkelhet, men har många tankar och funderingar! Skiter i om jag trampar någon på tårna - då får dom blåsa på det onda o traska vidare! I december 2010 gjorde jag en gastric by pass operation och därmed började min livs resa - och nu är jag 70 kg lättare :D Om det och en hel massa funderingar o livet i allmänhet klottrar jag här på bloggen. Jag står på mig, sticker ut och tycker och tänker en hel massa... Välkommen!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-09-09 - ORD...det blir lixom lite fullt!
Hela huvudet är fullt av dem, de invaderar o tar över tills det inte finns någon plats kvar. Ord, det är ORD som fyller hela skallen. Lixom nästlar sig in, kräver sin plats utan någon som helst hänsyn..

2013-06-12 - Feminism, är det så jäkla bra egentligen?
Tillbaka! För stunden i allafall ;) Vad ska hon gnälla om nu då, tänker ni? Men faktum är att jag sällan gnäller - inte i gnällandets rätta form i allafall. Jag funderar, spekulerar, analyserar...

2012-12-17 - En lat söndag
Jag sitter här o funderar på vad jag ska skriva...men kommer fram till att nä, jag vill egentligen inte skriva nått. INget viktigt. INget som får er att jubla. Livet är bra, vi har det bra. Vi gör som..

2012-12-04 - Vi ska egentligen ingenting, men vi ska ändå ta..
Förvånas återigen...eller nej nu ljuger jag! Jag förvånas inte längre. Jag förfasar över hur mycket vi människor måste pressa varandra för att få gensvar. Vi måste må superbra för att må superdåligt..

2012-12-03 - Vintern är här :)
Härligt vintervitt ute, kallt frisk luft o vackert överallt. Japp så är det här i Småland nu. Blev kälken till dagis för småputtarna i dag. Oftast åkte dom tillsammans men ibland turades dom om. Hur..

2012-12-03 - Facebook fenomenet
Jahopp. Jag är ju en av alla dessa facebookare då. Egentligen tror jag ingen vet varför behovet av facebook ÄR så stort? Jo, att vi alla har bekräftelsebehov är väl redan känt o kanske är det just där..

2012-11-21 - Drömmen om bohemmamman
Åh, fan vad jag kan bli SUR på mig själv o mitt ständigt tänkande huve ;) Nä, klart jag älskar mig själv o ATT jag är som jag är. Men... En tanke som dök upp här: Vad skulle DU göra i ditt vardagliga..

2012-11-21 - Smurfar o önskan om att vara hemma
Ledig dag i dag. Ja, vi har ju iofs varit typ lediga sen i fredags. Eller ja, vi hade föräldraplikten i måndags men då var bara Thelma med. För Vinga var sjuk o var hemma med storasyster Molly. I dag..

2012-11-19 - Konstgjord andning?
Är det så? Lever vi så i vår fina rika värld? Skyddad från allt och inget... Är jag hemsk nu? Tycker ni att det är en aning bitterhet flygandes över inlägget? TACK! Det hoppas jag! För då kanske nån..

2012-11-19 - Jag har inte glömt bort er, jag har bara levt lite..
Har varit lite dåligt med uppdatering här i några dagar! Fy skäms på mig! Men men, nu är jag här. Har haft fullt upp med livet dessa dagar när klottrandet pausat här. Helgen som gått har varit så..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se