Tredje gången gillt?
En blogg om mig, 28-årig tjej, som är gravid efter tredje försöket. Kommer denna gång att resultera i en liten knodd?


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-06-29 - Vecka 25
I helgen har det gått 25 veckor av min graviditet. Och jag mår väldigt bra måste jag säga! Har fått en liten känning av bäckenet, men det är väldans lite och jag håller tummarna hårt att det inte..

2012-05-21 - En liten flicka!
Idag på morgonen har vi vart på RUL. Jag var lite nervös innan, men inte så jätte eftersom att jag har känt den lille där inne i några veckor nu. Nu var jag mest nervös för om allt såg bra ut med alla..

2012-05-15 - Nu känns det bannemej!
Dom där sparkarna blir tydligare och tydligare! vilken häftig känsla! Igår kväll fick även min sambo känna dom när han höll handen på magen! 5 dagar kvar till RUL!

2012-05-10 - En spark!
Igår när jag låg och kollade på film kände jag något som rörde sig där inne., Mer tydligt än vad jag har känt innan! Så jag la handen på magen, och JA! Där kom en liten kick! Sa åt min sambo att känna..

2012-05-04 - Kill i magen?!
Jag troooor att jag känner av den lille där inne. När man läser om att börja känna sitt barn, så beskrivs det som en bubblande känsla, eller fjärilar i magen. Och så känner jag lite då och då! Som små..

2012-04-21 - Mammakläder
Idag har jag vart å köpt mina första mammabyxor! Två par jeans å ett par mysbyxor och ett linne blev det.Byxor ville jag köpa för mina vanliga tajta jeans är inte så bekväma längre. Nu börjar det..

2012-04-10 - Mage eller?
Jag vet inte om det riktigt syns på mig.. På morgonen ser man inte mkt. Men på kvällen om jag slappnar av helt ser jag jättegravid ut, men jag kan också hålla in magen och se normal ut.. Jag spänner..

2012-04-05 - En hel natt!
Inatt sov jag hela natten lång från 22.30 - 07.30. Många av nätterna fram till igår har jag sovit jätteoroligt och längtat tills det är dags att gå upp. Så det var skönt med en ordentlig natt! I..

2012-04-04 - GLAD!
Vet ni? Allt gick jättbra idag! Fick se lille pyret sprattla omkring massor där inne, var en livlig en sa barnmorskan =) Det var svårt att slita blicken från skärmen.. man blir helt hypnotiserad! Sen..

2012-04-04 - Bara några timmar kvar..
Åhh... nu är det inte långt kvar! Kl 13 idag ska jag på UL. Hade hemska drömmar inatt där jag drömde att jag bl a rökte och att det syndes på ULet. Låg och hade ångest halva natten för det, kändes så..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se