Trickster
28-årig sjuksköterska som bor med sambo och två katter. Gravid med första barnet som förväntas komma 27 september 2012. Skriver om livet, mina tankar, funderingar och vardag i väntan på bebisen.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-10-19 - Måndagsfredag
Det bästa med skiftarbete är att man kan vakna upp till en typisk måndag där man på jobbet exempelvis välkomnas av en medicinvagn som olämpligt nog i bästa måndagsanda gått i baklås. För att ens kunna..

2015-10-13 - Puré vs blw och barn som inte vill äta
Jag såg under morgonen ett inslag från nyhetsmorgon som handlade om barn som inte vill äta och kände igen mig en smula. Jag tänkte därför att jag skulle dela med mig lite av våra "barn och mat..

2015-10-11 - Hej från höstmörkret!
Det var några dagar den jag skrev ett inlägg nu. Vi har liksom haft fullt upp med att jobba, ta hand om snoriga, trötta barn och försöka få nån timme sömn här och där. Hösten är här med råge nu, kallt..

2015-10-05 - Gårdagens
Det var en trött familj som tog sig igenom söndagen. Storbarnet har på senaste tiden gjort det till sitt life mission att få lillebror att gråta så många gånger som möjligt per dag, börjar bli..

2015-10-03 - Kalasdagen
Idag var det alltså dags att fira våra oktoberbarn. Jag började med att blåsa upp cirka tiotusen ballonger, AJ mina stackars lungor!Sedan försökte jag mig på att baka muffins medan min hjälpreda..

2015-10-01 - 1 år


2015-09-29 - Frillan
Imorse var det min tur att gå upp med vilddjuren, kl 04:57 satte sig den mänskliga väckarklockan upp i spjälisen och började hålla låda i vanlig ordning. Fyra timmar senare var det dags för storbarnet..

2015-09-27 - Nya veckan
Då var jobbhelgen avslutad och imorgon väntar...jobbmåndag.....

2015-09-25 - Önskelistan
Idag har vi varit och rekat lite i leksaksaffären inför den blivande treåringens stora dag. Man skulle kunna sammanfatta önskelistan i tre punkter.× Dinosaurier× Drakar× Alla slags fordon, väg-..

2015-09-22 - Krossade drömmar och barnplågeri
Det är tur att vi inte kommit oss för att rensa förrådet på så länge att det knappt är möjligt att kliva in i det, inte ens inbrottstjuvar tycker tydligen det är värt ansträngningen. Synd bara att..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se