trollensmamma
Allt om livet med Ronja som är född i januari 2009 och Lillasyster Embla som kom i början av juli 2010!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2010-10-24 - Bloggen är flyttad!
Nu har det skett! Bloggen finns numera på www.Trollensmamma.seDet här är sista inlägget på den här sidan, man kommer kunna gå tillbaka hit och kolla kommentarer och annat, men alla inlägg är flyttade..

2010-10-24 - Lugn i Karlskoga
Här är det nu lite lugn och ro. Dagen blev allt annat än vi tänkt oss pga massa strul med bilen. Fyra timmar senare än vi tänkt åka, kom vi hit. Det var en trött och lite smågrinig familj som kom..

2010-10-24 - ibland blir man lite extra trött....
ibland blir man lite extra trött....

2010-10-23 - Hur?
Jag läser om allt som händer i Malmö och blir verkligen förfärad...Jag har växt upp i både Malmö och Lund, gick i skolan i Malmö i nästan fyra år och älskade verkligen mycket av vad staden hade att..

2010-10-23 - We are family
Idag är en riktig familjedag. Efter en konstig natt med mycket lite och märklig sömn, kom barnens faster Christina hit, och även Rickards föräldrar. Rickard och P-e bytte till vinterdäck på vår bil så..

2010-10-22 - Ny favoritleksak
Embla hittade en ny favoritleksak när storasyster somnat. Den är nämligen Ronjas och jag tror inte att Ronja hade låtit Embla ha den i fred om hon varit vaken. Allt är nämligen MIN MIN MIN MIN MIN..

2010-10-22 - Sängläge
För mig är det rätt mycket sängläge som gäller idag. Fick hem Rickard vid lunch eftersom min huvudvärk bara blir värre och värre. Har så ont att jag är på väg att kräkas och vill helst stänga in mig i..

2010-10-22 - Tre minus blir verkligen inte plus
Här hemma är vi alla minus idag. Ronja är sjukt grinig och snorig. Embla är jättesnorig och inte på nåt lätt humör heller, jag har sååå ont i huvudet att jag mår illa och vill gärna lägga mig i ett..

2010-10-21 - Sov mitt barn
Som jag skrev innan,hade Ronja idag sovit idag på dagis. Pga detta var hon grinigare än vanligt och det är ju aldrig kul. Men vi tog oss igenom eftermiddagen, jag fick sova en stund när Rickard tog..

2010-10-21 - Hur blir det?
Hur tror ni det blir när en tjej på 21 månader inte har sovit på dagis?!Jag tror det blir gnäll och gnäll och gnäll resten av eftermiddagen. Mutade med lite mariekex, mjölk och Lotta så kanske det..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se