Två Prinsar Tre Prinsessor
En kaotisk vardag med att försöka få ihop allt med en familj på fem barn och två vuxna.
Det är inte BARA en dans på rosor att ha barn!!!!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2021-01-29 - Annso goes
Ja men vad har den här damen gått å gjort då? Jo jag har väl gått å skaffat eller skaffat å skaffat jag har börjat lägga ut videos på tuben för ibland är det så förbaskat tråkigt att skriva hela tiden..

2021-01-27 - allt faller på plats
När man får lite prspektiv på saker och ting så inser man att allt händer för det bästa och att life goes on oavsett vad man tycker om saker och ting men till saken hör att just nu skulle jag inte..

2021-01-25 - En helt vanlig dag i en dinging värld
Men dåså då är snart måndagen avklarad, tjooohoo bara fyra arbetsdagar kvar sen helg, barnledig helg dessutom.  Att jobba gick bra men gud va frössen jag vat hela dagen idag. Jag hatar vintern,..

2021-01-24 - Duktiga lilla jag
Alltså guuuuud vilken dag. Jag är fan dödstrött å klockan är inte mer än kvart över fem, wtf hur ska jag klara att hålla mig vaken i några timmar till???Har fått så mkt gjort idag och det får mig att..

2021-01-24 - Let,s talk about sex baby...........
Men gomorron härliga söndag Helgen har vart helt underbar. Har inte gjort ett skit nytta nästan och det har vart så skönt. fredagen tllbringades hemma sovandes på soffan, ja fan somnade och..

2021-01-21 - Sverige sverige älskade land
Im sorry men senaste tiden har vart lite svajig på alla fronter så har behövt isolera mig lite (igen).......men vafan bättre sent än aldrig eller vad man säger :) Så vad har ni haft för er??Jag har..

2021-01-10 - Kukhelvete
Söndag och imorgon är det dags att  återgå till verkligheten och vardagen igen efter lång ledighet. Den här ledigheten va verkligen behövlig och jag tror jag har fått den vila som jag va i behov..

2021-01-07 - (saknar titel)
Tjena tjenaRedan torsdag och  snart är ledigheten slut och det är jobb som gäller. Igår blev det inte så många knop gjorda men va ner på gymmet iaf och tvättade all tvätt barnen kom från..

2021-01-05 - Film tips
 Guuud va duktig och aktiv jag har gått å blivit, kanske kommer bli en  trogen bloggare igen men men nu tar vi en dag i taget för att se vart mitt engagemang och lust för ..

2021-01-05 - Lediga dagar
 Tisdag och det känns som torsdag, kan bli en lång vecka det här men dä ä la kanske bara bra då det är sista lediga veckan  innan jobbet drar igång igen. Nu har jag verkligen inte ett..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se