tvåbarnsmamma funderar och fotograferar
Snart 30, tvåbarnsmamma, resestuderande, Japantokig, resgalen, dataspelsnörd, musikfantast, tv-seriefreak och ständigt fotograferande.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


9 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2010-12-07 - Velig
Efter att ha testat den här bloggen ett tag så är jag tyvärr inte nöjd. Det stör mig att jag inte kan ändra så mycket som på blogg.se. Det är mycket lättare att ändra saker här, men man kan ändra för..

2010-11-28 - Ensam mamma söker
Alltså, egentligen tycker jag att det är ett fånigt program. Och jag förstår inte för mitt liv hur man vill utsätta sig (och sina barn!!) för något sådant. Men idag var det final och eftersom Maja var..

2010-11-28 - Vem är våra barn mest lika?
..

2010-11-28 - Hagabadet var något av en besvikelse
Ska börja med att säga att vi hade en underbar dag, verkligen. Men när man tar de priserna som de gör, och man får stå och vänta på att bli eskorterad upp, ja då höjer de ens förväntningar ganska..

2010-11-28 - Idag ska det njutas...
Jag ska tillsammans med mina systrar till Hagabadet och bada och äta brunch. En för tidig julklapp som inte kunde kommit vid ett bättre tillfälle. Det ska bli helt underbart. Det var några år sedan vi..

2010-11-28 - Så hur gör man egentligen?
Om man har en länk med en bild som man vill ha på bloggen här. Hur gör man då? Alltså jag vill ha den i menyn här till höger. Som bloglovingikonen ungefär, fast för t.ex. Buzzador. Jag har inte hittat..

2010-11-28 - Hej mitt vinterland
Igår blev det lussekattsbak. I torsdagskväll var vi ute och lekte i snön  Jag älskar den här tiden på året. Advent, snö, lussekatter, pepparkakor, ljusstakar i fönstren och annat mys. 

2010-11-28 - Tomten är far till alla barnen
Den gick på tv4+ tidigare ikväll och jag tycker att den är helt fantastisk. Jag vet inte riktigt hur många gånger jag sett den, men det spelar liksom ingen roll. Den är lika bra varje gång. Och jag..

2010-11-28 - Ibland så får man bara lust för något nytt
Och det räcker inte att bara designa om. Jag har i flera dagar funderat på om jag kan göra något annat än att blogga. Något där jag får utlopp för mitt skrivande, men det finns liksom inget bra..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se