Ur en mammas dagbok
I den här bloggen får du följa mitt liv som mamma till en utvecklingsstörd son och en normalstörd dotter. Hela vårt familjeliv utgår från Eriks behov och förutsättningar, vilket ställer speciella krav på oss alla.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-03-22 - Månlandning/Sänglandning
"Detta är ett litet steg för Erik men ett jättekliv för familjen Rygaard". Nu snackar vi samma proportioner som månlandningen. Man griper tag i minsta lilla förändring som är åt rätt håll. Detta..

2012-03-20 - Förkyld Julia
Idag ligger jag hemma och är genomförkyld. Eriks förkylning har vandrat vidare till Mats och nu till mig. Det är bara Lisa som klarat sig än så länge. Peppar, peppar...När Erik var hemma i torsdags..

2012-03-15 - Förkyld Erik
Den här veckan har det snorats och hostats här hemma. Erik har åkt på en ordentlig förkylning. Erik blir nästan aldrig sjuk, men när han blir det är det rejält. Men att vara hemma med en sjuk Erik..

2012-03-11 - Morgonpigg var ordet, sa Bull
Igår tog nog Erik rekordet. Han vaknade och gick upp för dagen kl.2.30! Galet tidigt! Egentligen var det min morgon men Mats, som precis kommit hem från krogen, tog frivilligt passet och insåg inte..

2012-03-08 - Björn Ranelid
Kan man kalla sin dotter litterärt bevandrad när hon om och om igen vill lyssna på Björn Ranelid? Nä, kanske inte :) Vi har öppnat pandoras ask här hemma genom att köpa Melodifestivalskivan och satt..

2012-03-07 - Färdtjänstutredningsmöte
Ordet färdtjänstutredningsmöte kan inte låta mer byråkratiskt och grått. Dessutom måste det vara ett utav de längsta orden i det svenska språket. I alla fall så var jag och Erik på just ett..

2012-03-05 - Erik i sitt esse
Så här glad och exalterad var Erik över att få vara hemma igen...med sina gamla filmer. Han har ju inte sett dem på tre kvällar :)Det ska bli spännande att se..

2012-03-04 - Vuxenhelg
Vi har alla i familjen haft en skön helg. Lisa har sovit över hos farfar och Karin, Erik har varit på Kaninholmen och jag och Mats har haft egen vuxentid.Vi har haft kontakt med Kaninholmen både igår..

2012-03-02 - Premiärhelg på kortis
Ikväll tänker jag extra mycket på Erik. Han ska för första gången vara på korttidshemmet Kaninholmen hela helgen. För ett år sedan tyckte vi att det var alldeles får lång tid att vara hemifrån, vilket..

2012-02-29 - Back to the roots
Världens bästa sportlov har tagit en ny vändning. Lisa har oturligt nog blivit magsjuk och har kräkts hela kvällen och natten. Stackarn! Hon är väldigt ledsen över detta. Nu håller vi tummarna att det..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Musta dina äpplen i Kalmar
På Kalmar Musteri gör vi om dina äpplen till ljuvlig äppelmust. Lämna in dina äpplen ena dagen, och få tillbaka musten dagen efter.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2022 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se