VackraVi
20 år och mamma till en liten tjej född 2011! Livet som ung mamma och storstadstjej.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-02-13 - Torsdag
Träningspasset är klart för idag. Ett hårt pass och ska försöka slänga in mer styrketräning senare idag. Bloggar inte så mycket just nu, livet kommer emellan. Fokuserar mycket på träning. Viktnedgång..

2014-02-07 - Fredag
Idag ”vilar” jag från träning. Ett lätt styrkepass blev det. Känner mig lite sjuk. Är hostig och slemmig i halsen så ville inte öka pulsen för mycket. Thea använde egna vikter idag, hehe...

2014-02-04 - Jävla förkylning!
Har åkt på en riktig förkylning! Meeeen eftersom det är ok att träna ändå så kör jag på! Lyssnar på kroppen och satsar extra på styrka (ben och rumpa). Vill verkligen ha en rundare och fastare rumpa!!..

2014-02-03 - Vårkläder
Längtar så mycket till våren! Hittade dessa underbara kläder på ZARA. De har alltid så fina barnkläder. (Strl: 2-14år)

2014-02-03 - Vila
Vilar mellan passen för tillfället. Har ungefär 40 min vila tills nästa pass. Puuuh! Men måste säga att känslan efter ett hårt jäkla pass är den bästa känslan i världen. Jaaaaaga endorfinerna! Sen..

2014-02-02 - Söndag
Bilden säger allt. Två pass avklarade.

2014-02-01 - Vilodag
Aaaaavskyr att jag har så dåligt samvete över min vilodag. Jag oooorkar ju! Tror jag? Aja, ska åka in till stan snart och sen får jag väl se hur jag känner. Orkar jag kör jag nog ikväll ändå.

2014-01-31 - Fredag
Hurra! Känner inte av någon direkt träningsvärk trots 2 pass! Ser fram emot att komma ut lite imorgon. Vill hitta tränings kläder som verkligen sitter bra, som inte åker upp eller ner när man tränar,..

2014-01-31 - Kör, köööör!
Brääääände genom två pass idag. Min träningsvärk som hållit i sig genom alla pass i veckan hade äntligen släppt idag så jag körde på. Ska träffa Sofia i stan imorgon för jag behöver nya tränings..

2014-01-30 - Pust och stön
Dagens träning är klar. Har en sån sjuk träningsvärk men kör igenom passen ändå. Så länge jag inte har ont medan jag tränar så är det bara att köra på. Att jag inte kan röra mig mellan passen…..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se