Vallhovsfamiljen
Jag skriver om barn, familj, barn uppfostran, kommunikation, relationer, vardag, tv jag är mamma till 3 barn och en bonus


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-04-14 - då, nu, sen
Jag har blivit mycket bättre efter min skada på finlandsbåten jag lyssnade på min kropp och slog av på tempot och det har gett resultat.. Kan fortfarande på lite ont i axeln men det är allt.Den..

2014-03-11 - Olycka på finlandsbåten kryssning Birka
Jag tänkte berätta lite om en olycka som hände för snart en månad sedan. Jag var tillsammans med vänner och familj på en finlandsbåt, kryssning till mariehamn, Birka. Jag hade jätte kul på båten, åt..

2014-02-25 - Kläderna har kommit weee me&I
weee mina kläder ifrån me&I har kommit guuud vad kul!!Har beställt dessa:Lambyxor och bodyUggleheldress med tillhörande mössaTröja till LunaTröja till Stella

2014-02-25 - "det är alltid jag som..." "det är bara jag..
Idag mår jag verkligen inte bra, jag har ont jag vill inte gå in på varför. Min underbara man kom hem ifrån jobbet i morse och tog med barnen till öppnafsk dem älskar det och jag är så glad över att..

2014-02-24 - Att jämföra sitt barn med någon annans
Idag har jag och barnen och Jörgen varit på öppnafsk. Vi hade jätte trevligt och det var mycket folk där eftersom det var sportlov och många var lediga. Mina tjejer gjorde gipsmagneter och Alvin..

2014-02-24 - Barn, kommunikation; att förstå varandra
Det här året har jag inte bloggat någonting alls. Jag har valt att fokusera på andra saker som mina barn, man och skola. Att jag nu väljer att fortsätta blogga betyder inte att jag har slutat att..

2014-01-01 - Nytt år
Dagen före nyårsaftonen på kvällen så spelade jag och hon blixtenmonopol ganska kul spel. Badade dem och gjorde tatueringar också.Igår fyllde jag år och barnen..

2013-12-30 - Spel och egentid
Igår lördag så åkte jörgen i väg själv med stella och fikade och handlade. Medans spelade jag och luna den försvunna diamanten och sen färglotto. När..

2013-12-28 - Bedömningar och rekomendationer
Snuten i hollywood 1-3 kanon rolig och spännande humor polisfilmer. 5 sojakorvar av 5Sällskapsresan 1-5 bra roliga humor nördiga filmer. Börjar bli eller snarare är..

2013-12-28 - Jobb jul mellandagar ledig bio
Julen är över och jag har jobbat en hel del. Dagen före julafton spenderades med julmat hos pappa med storebror. Paketutdelning och umgås trevligt. Julafton blev det hemma hos oss...Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se