Vår lilla plutt Irma
Välkommen att läsa om vårt liv och leverne!
Här kan ni följa oss och vårt nya lilla tillskott i familjen, mitt tredje IVF-underverk, vår älskade lilla Irma född i februari 2011.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-10-24 - Småkryp.
Irma är sedan den 13 oktober åtta månader gammal! Och nu är det slut med den stillasittande bebisen vill jag lova. Borta är de dagar då man kunde förvänta sig att barnet satt kvar där man lämnade det..

2011-09-13 - 7 månader!
Det är verkligen inte klokt att Irma nu är 7 månader. Det är ju STORT ju. Då är man ingen liten bebis längre, man är ju närmare ett år än nyfödd ju. :) Och det märks.7 månader!Tråkigt att bara lista..

2011-08-11 - Fullt upp!
Irma är nu så alert, aktiv och vaken på dagarna att man inte ofta får en lugn stund. Mot sin vilja tar hon någon gång under dagen en 20-30 min. paus, men vaknar snabbt igen för att upptäcka mer av..

2011-08-01 - Irmas sommar!
Oj! En hel månad sedan vi senast uppdaterade här. Som det ska vara när det är semester då; mycket att göra och lite tid att sitta hemma framför datorn, får man hoppas.Mattias semester är nu slut men..

2011-07-01 - Sol och sommarledigt! :)
Semester! Vi har nog tagit lite semester. Ja, så är det nog. För här har man ju inte uppdaterat på ett tag. Det händer saker, massor av utveckling och massor av äventyr och utflykter. Irmas pappa..

2011-06-09 - Smakisar!
Vid incheckningen på BVC igår vägde Irma strax under 6 kg och mätte 62 cm. Hon är verkligen vår lilla plutt fortfarande. Längden följer den kurva hon låg på vid förra mätningen men vikten har dalat..

2011-06-07 - Att minnas lyckan för ett år sen. Ett utdrag från..
Kom på att jag glömt att uppmärksamma dagen jag fick reda på att jag blev gravid med lilla Irma förra året. En dag av lycka och lättnad, men också oro över om allt skulle gå bra. Och mycket oro blev..

2011-06-05 - Nya färdigheter - eller jisses vad det går fort!
Det händer mycket nu. Lilla Irma utvecklas i hastig takt. Inte bara kunde hon helt plötsligt häromdagen rulla från mage till rygg, hon slog till med att också ge sig på det lite svårare konststycket..

2011-05-31 - Första sittningen.
Stora tjejen sitter i soffan.Duka fram de fina tallrikarna och putsa silvret för den här tjejen kan sitta och är redo för en matstol snart! Visserligen behöver hon ännu lite stöd med det behöver vi..

2011-05-30 - Morsdag igår.
Denna fina tårta fick jag till frukost på Mors Dag, min första Mors dag som trebarnsmamma. Så gulligt och ack så gott!Efter kaloribombfrukosten åkte vi in till stan för att gå på Kulturhusets Rum för..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se