Våra dagar
En blogg om en vanlig mamma och hennes underbara familj som består av två barn en sambo och hon själv=)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-08-24 - Hösten är här?
Jag har inte skrivit här på såå länge och jag har inte saknat det ett dugg, fören nu. För nån vecka sedan tappade jag min telefon i golvet och skärmen gick sönder i ena hörnet. Nu går det inte att..

2014-04-11 - (saknar titel)
Veckorna flyger fram, och jag hinner knappt med hälften av allt som jag vill göra. Tvätthögen växer, dammråttorna dansar runt i hela huset "tomten" ser ut som skit och träningen uteblir helt för min..

2014-03-13 - Tappat förståndet
Japp idag fick jag det bekräftat, jag har blivit galen!! Hämtade tjejerna in med alla i bilen och kör iväg lite arg efter att tjatat ett tag på våra stora tjejer...

2014-02-26 - Att ta tag i saker
Idag var tjejerna tillbaka på dagis vilket alla tre verkar trivas med, det var inga problem att lämna någon av dom. För min de blev det massa måsten trots lite tid i min ensamhet känner jag att jag..

2014-02-24 - Snabbt tillfrisknande
Idag har det varit en tuff dag så här långt. M är på jobbet och tjejerna är pigga som tusan, själv har jag känt mig helt död idag. Nu är äntligen M på väg hem och jag längtar ihjäl mig! Inte bara för..

2014-02-23 - Vardagen är här
Ja nu har jag jobbat några hela veckor och det känns både bra och sjukt jobbigt. Tjejerna har haft långa dagar vilket inte alls var meningen men jag måste jobba och jag måste tacka ja till allt jag..

2014-02-05 - Helgen som var
Vi trotsade ovädret som var i fredags och åkte till stugan. Sjukt bra för familjen men lite jobbigt då det var fullt med saker överallt. Mysigt som tusan hade vi och njöt..

2014-02-05 - Nu då....
Ja nu har vi varit hemma tisdag och onsdag eftersom Millie kräktes i måndags. Blev som tur bara en spya och nu är vi redo för jätte lång dag i morgon. Det här med..

2014-01-28 - Sjukt jobbig start!!!
Nu borde vardagen vara igång och alla tre tjejerna borde vara på dagis. MEN vi är hemma och är sjuka. Den 14/1 började jag skola in lillan den 21/1 lämnade jag henne själv för första gången på dagis..

2014-01-13 - Tiden
går på tok för fort!!!! Grattis mitt minsta busfrö!!!!!Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se