Våra små liv
En blogg där jag skriver om vår vardag,problematik eller bara det underbara som bjuder.Handlar om sonen F som har diagnosen auditiv neuropati och kan ej prata utan vi kör med teckenspråk.Har dottern på nästan 2år som är sprallig,glad och pratsam.Snart är det Bf och vårt tredje mirakel är på väg.Mycket och skriva om,testa och förhoppningsvis tävlingar och mycket annat.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-03-01 - Trasig Ankarsrum assistent orginal
Åh min fina maskin har gått sönder,de här är dock inte första gången.Så tråkigt när det blir så.Så har fixat fraktsedel så ska dhl hämta upp paketet i morgon så nu står man utan maskin ett tag :(

2018-02-02 - Vinnare av Feminas tävling
I början av Januari fick jag ett mejl från Femina att jag vann spa weekend  hos Vadstena Klosterhotell,Classic spa paket och gu vad jag längtar tills vi bokar in oss där.Har hört väldigt gott om..

2018-02-01 - Äntligen färdig USKA
I december tog jag examen som Undersköterska och sen dess har jag faktiskt varit hemma och inte gjort något.Ganska tråkigt och inte fått någon lön sen senaste csn bidraget som man fick i november 2017..

2018-01-29 - Nyhet från Ergobaby Omni 360
Nu har Ergo baby introducerat Omni 360 i en ny ljusblå design med blommigt foder som andas retro. Omni 360 växer med ditt barn från vecka 1 till 36 månader. De korsbara axelremmar ger en personlig..

2016-11-28 - Buzzador paket Ella´s Kitchen Go´gröt
Jag fick ett paket från Buzzador för ett tag sen men haft problem med att komma in,min mob krascha så kunde inte komma in då inställningar var på den mob.Nu har ja lyckats och nytt nr nu oxå men såg..

2016-11-22 - Min Stokke är stulen :(
I fredags skulle ja ner till cykelförrådet för att ta ut cykeln så såg ja att min barnvagn(stokke) var borta,så de första ja fick göra var att ringa polisen direkt.Den kvinnan som ja pratade med var..

2016-08-06 - Wildfire
I dag åkte vi till Kolmården då vi hade lovat barnen och för att vi inte använt vårt kort så många ggr som vi hade velat.Tar verkligen musten ur en att gå där.I dag var första gången Franko såg..

2016-07-16 - Så förbannad att de inte finns ord
Jag och sönerna skulle iväg och handla och vi gick som vanligt in till Willys,och gick runt och så där.Kom in i frukt avdelningen och sonen gör små ljud i bland.Nu var de så att de var ett äldre..

2016-07-01 - Hjärtformade Vaniljplättar
Jag fick låna ett plättjärn av en kompis till mig som dessutom bor bara några minuter från där vi bor så hon kom över med de.Så snällt av henne och för första gången gjorde jag plättar.Så lätt och så..

2016-06-23 - Reccension av Loppibag "Sommar"
Idag har man tvättstugan så passade på och använda tvättmedelet/sköljmedlet som man fick.De var jättebra att de var " sensitive" då jag inte använder starka medel då de luktar så kraftigt men dessa är..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se