Vera´s
Ett föredetta partydjur som lagt klackarna på hyllan, då det är en bebis i min mage som beräknas komma ut i mitten av November -12. Nu ser jag fram emot livet som småbarnförälder med skräckblandad förtjusning!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-06-10 - Stellas höfter
Jag tänkte knåpa ihop en liten uppdatering ur livet,… Stellas höfter; Idag ska vi på röntgen och kolla Stellas höfter igen, nu ska dom kolla så att det växer som det ska ordentligt…hoppas..

2013-06-06 - Sommar sommar sommaaaaar!!!
Här är det stendött som ni kanske märkt. . Vi har ju haft och har fortfarande världens värmebölja här uppe i norr så jag har knappt varit inomhus de tre senaste veckorna. Det är verkligen underbart!..

2013-05-27 - Grötvägraren Stella
Ny vecka nya möjligheter, visst?! Idag är det molnigt för första gången på typ 2 veckor, så vi är bara hemmavid och tvättar och lagar lite mat. dagarna som följer har vi fika och promenaddejter..

2013-05-26 - Morsdag!
Grattis på morsdag alla fina mammor som läser min blogg, ni är fantastiska allihop! Och grattis till mej själv som firar min första morsdag idag, känns sjukt att även jag är en mamma nu, med allt vad..

2013-05-25 - Hej hej!
Bloggen har fått legat och dammat denna vecka… vi har nämligen haft högsommarvärme uppe i Norrland så vi har knappt varit hemma utan tagit vara på varje stund ute i solen. .heeelt underbart ha..

2013-05-18 - Hurra!!!
Hipp hipp hurra hurra hurraaaaaa för vår älskade guldklimp Stella som idag blir ett halv år! Jag älskar dig oändligt mycket, massor, det bästa som finns är att få vara med dig,och se dig växa och..

2013-05-16 - BVC och BLW
Idag har det varit sjukt härligt väder här uppe i Norrland, det har varit sommarkänsla på hög nivå.. Det har även varit en lååång dag, känns som att jag har hunnit med hur mycket som helst, men det..

2013-05-15 - Sommar och sol?!
Nu känner man att sommaren snart är här, solen skiner och gräsmattorna börjar bli gröna, bara synd att det blåser som tusan, men man kan inte få allt…Jag tycker att detta är den bästa tiden på..

2013-05-13 - Dessa dagar. ..
Dagar som denna vill jag stanna tiden och aldrig börja jobba igen!

2013-05-13 - Dessa dagar. ..
Dagar som denna vill jag stanna tiden och aldrig börja jobba igen!Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se