Vi plus ett
Det började med ett plus. Här följer resan som förhoppningsvis leder till en liten dotter eller son.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


9 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-02-27 - Uppdatering (vecka 6+4)
Det blev ett litet uppehåll här då jag mått rätt dåligt samtidigt som det varit en del att göra på jobb och med skola. Jag har ju i alla fall gått in i vecka 7 nu (6+4). Den overkliga känslan har..

2012-02-20 - Jobbvecka
Efter att ha varit ledig en vecka är det idag dags att köra igång på jobbet igen. Eftersom jag bara jobbar halvtid blir det bara halvdag idag så jag åker inte hemifrån förrän efter lunch. Ska faktiskt..

2012-02-18 - Hälsosamtal
Igår var det dags för hälsosamtal. Det var egentligen inte så mycket information och så utan de skulle mest kolla upp sånt där som rökning, alkohol och droger - Med andra ord gick det rätt fort för..

2012-02-16 - Run for your money!
Den här dagen har börjat i ekonomitankar. När mannen gått till jobbet i morse hade jag lite svårt att somna om då min tankeverksamhet var högst aktiv. Funderade på hur jag ska göra med sommarjobb och..

2012-02-15 - Vecka 5
Jag är nu inne i slutet av v. 5 (4+6) så jag tänkte lägga upp lite kort vad som händer i magen just nu. Informationen är hämtad från Babycenter. Barnet Det syns förmodligen inte alls på utsidan att du..

2012-02-15 - Koncentrationssvårigheter
Jag har ju ledigt från jobbet denna veckan. På sidan av jobbet pluggar jag på halvtid och tanken denna veckan var egentligen att jag skulle ta en riktig plugg-rusch och plugga i förväg lite för att..

2012-02-14 - Buggkväll
Igår kväll var det dags för femte bugglektionen. Jag och mannen går en nybörjarkurs. Otroligt kul och man märker verkligen att det går framåt. Igår var dock ingen superbra dag. Jag var trött redan..

2012-02-13 - Väljer bort oron!
Det finns hela tiden en viss oro att det inte kommer bli ett barn. Dels beror det nog på att det fortfarande känns rätt overkligt. Dels så är ju risken för missfall i en tidig graviditet relativt..

2012-02-13 - Plus!
Mitt första inlägg i bloggen som blev en följd av två korsande streck i torsdags morgon.Barn har alltid varit en del av den plan jag haft för mitt liv. Det finns inte mycket jag längtat så mycket..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se