Victoria
En blogg som numera handlar om oss två som ska bli tre i December.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-06-21 - Tack för mig, HEJ!
Nu tackar jag blogg.se för den här tiden. Synd att det inte fungerade på slutet. Jag orkar/vill inte blogga när jag inte kan mobilblogga. Det blir lixom inte av då och starta datorn varje gång blir..

2012-06-18 - Lite bättre
God middag!Nu så, nu är jag i fas. Ber om ursäkt för mitt dåliga humör i morse, men nu är det betydligt bättre.Jag är även sams med kommunen och har rett ut det hela med sopporna, skönt!Back on..

2012-06-18 - Lååång dag!
Idag kommer det bli en lång dag. En mycket lång dag känner jag. Allt är irriterande och irritationen bara växer, fy! Jag vill bara lägga mig och dra ett täcke över huvudet och få det dåliga humöret..

2012-06-17 - Älskade Ludvigs dop
Igår den 16 juni döptes älskade lilla L. Ett minst sagt dramatiskt dubbeldop som inte riktigt slutade som tänkt. Men som vi skrattar åt nu, när vi vet att allt gick bra!Det var en fin dopcermoni med..

2012-06-17 - Irriterande!
Nu sitter jag vi datan.. jag tycker fortf. att det är sååå grymt irriterande att blogg.se appen inte funkar. Kan det ha att göra med att dom gjort om hela hemsidan på nätet?Jag bloggar inte lika..

2012-06-17 - Funkar?
Funkar det att blogga såhär? Vilken skit app blogg.se har... Jag har alltid varit så nöjd med Den appen och nu så funkar den bara inte... Ska man behöva byta blogg igen, jag avskyr när det blir..

2012-06-14 - Kryper tätt intill
Jag kryper tätt intill helt obeskrivligt lycklig att du finns till! Detta är morgonmys på hög nivå, dock fattas min stora prins men han sover fortfarande gott i sin säng. Snart dagis och sedan Bvc..

2012-06-13 - Hej då!!
Sista städat är gjort. Dörrarna är stängda och nyckeln är omvriden för sista gången i detta lås...Vemodigt känns det och lite sorgligt!Vi har trivts här och har så otroligt många fina minnen..

2012-06-13 - Sommar!
Är sommaren här nu på riktigt? Ja man kan ju alltid hoppas!Vi har varit ute heeela dagen bortsett från en stunds städande på gamla placet.Hoppas alla ni andra haft en lika skön dag och njutit lika..

2012-06-12 - Städa!
Städa,städa,städa gammal lägenheten, såå trist!Jag vill vara och pyssla, plocka och dona i nya placet. Eller nä just det,sova ville jag ju helst göra!Stort grattis till världens bästa pappa/morfar..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se