viktoriaheltenkelt
23 årig student som väntar sitt första barn i maj 2011


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-06-06 - Sista inlägget
Har bytt blogg och bloggar numera på viktoriaheltenkelt.blogg.se

2013-06-06 - 2 dagar kvar
Bröllopstemat och nedräkningen, under den här veckan fortsätter och det är nu bara 2!!! Dagar kvar till dagen B. Idag ska vi baka lite och gå en prommenad i solen. Sen på eftermiddan kommer troligen..

2013-06-05 - Nedräkningen fortsätter
 Nedräkningen till vårt bröllop fortsätter här på min blogg. Idag är det bara 3 dagar kvar till dagen B. Nu går det verkligen undan, om några timmar ska jag och Visse möta upp Angelica på..

2013-06-04 - 4 dagar kvar.
Nedräkningen till dagen B fortsätter. Fuskar med bröllopsdieten idag så jag ska orka skriva terminens sista tenta. I etik och vårdprocessen. Känner mig helt ofokuserad, hoppas det ska gå vägen ändå..

2013-06-03 - Bröllopsveckan!
Nu är vi inne på veckan jag och David ska skrida till altaret. Bara 5 dagar kvar om man inte räknar med idag.Testade att snöra på klänningen med Tette idag så vi vet att det kommer klaffa som det ska..

2013-06-02 - Redan söndag.
Och i morgon är vi inne på min "bröllopsvecka" det är alltså bara 6 dagar kvar till dagen B. Känns som att det är galet mycket som ska hinnas med och klaffa innan dess.KISS konserten i friends arena..

2013-06-01 - En vecka kvar
Nu är det bara en vecka till dagen B. Det går nästan för fort, hinner ju inte med! På lördag den 8:e blir jag fru Osbeck. Lär ta ett tag att vänja sig vid mitt nya efternamn. Igår blev jag kidnappad..

2013-05-19 - Personliga tavlor
Hittade precis denna sida och kan man annat än att älska dessa? =)Kunde inte lägga in en bild på dem men dessa iaf...ortoligt fina  http://formeli.se/category/har-bor-familjen.html

2013-05-17 - Klänningen!!!
Idag 22 dagar innan dagen B som i bröllop kom äntligen min efterlängtade klänning. Min blivande svärmor hjälpte mig att sätta på den...den har korsettknytning....och den är verkligen superfin. Tur jag..

2013-05-14 - 25 Dagar kvar
Nu har bröllopsnedräkningen börjat på allvar och det är bara 25 dagar kvar tills dagen D! Helt galet vad fort det går. Börjar bli riktigt skönt ute också, någonting som både jag och Vincent uppskattar..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se