Viljavetafrågetecken
Jag kommer att skriva om vardagen, kaoset som blir när en genuin arbetarjänta i mitten av de 30 manövrera universitetsstudier, tonåring och småbarn på samma gång. På något vis har jag klarat mig genom de 2 första studieåren och är nu inne på slutspurten med allt vad det innebär. Bor i ett fult, slitet 70-talshus t med en massa damm, skrot och 3 underbara kompanjoner: Professorn som är smartast i världen, vet alltid bäst men som strör ett lämmeltåg av pinaler runt omkring sig och är en mästare i att gömma alla husets glas, hoppstudsiga Yrhätta som blåser vindar av både glädje och raseri om vartannat och så Lillgosa till, med sitt underbara skratt, som är den enda som kan konsten att ta livet med ro och tillförsikt. Utan dessa livets 3 gnistor vore jag ingen på jorden...


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-03-01 - (saknar titel)
Läser mitt senaste inlägg, för så länge sedan men som ändå känns som igår... tiden går ju så fort. Det blev två år i en berg och dalbana, upp och ner, ner och upp. Mycket glädje, kärlek och gemenskap,..

2013-12-22 - (saknar titel)
Något stort har hänt mig... kanske fantastiskt... men som också ytterligare spär på det kaos inom mig, mitt virrvarr av tankar och känslor. De senaste dagarna har jag vandrat runt med ett akvarium i..

2012-10-26 - 2012 och snart jul igen...
Så har det gått nästan ett helt år och jag har haft fullt upp med allt i livet utom att skriva på bloggen... tydligen kryper skrivkänslan på mest i våra mörka, trötta höstdagar... Ska kanske lägga ner..

2011-12-14 - Hektisk, trevlig vecka med massor av advent, jul..
Ja, den här veckan är det mycket! igår var det luciafirande på lillsnufflans dagis tidigt på morgonen och sedan julfest på jobbet på kvällen. Imorgonkväll blir det Luciafirande på Yrhättas lekis och..

2011-12-11 - Dag 10 och 11
Mmmm, en trevlig helg till ända. Har ägnat helgen åt en hel del pyssel och så förberedelse till alla Luciaföreställningar och julfester som väntar i veckan. Har just strukit en hel hög med..

2011-12-10 - Sinterklaas
Nu har jag äntligen haft tid att göra något åt alla bilderna från Sinterklaas. Så här nedan ser ni ett litet bildspel som visar hur flickornas sinterklaasmorgon var. Professorn firade en stund senare,..

2011-12-05 - Det snöar!!!
Ja, nu har det äntligen börjat snöa även här i Mälardalen. Det började redan på eftermiddagen lite smått när jag körde hem från jobbet och nu ligger det redan några centimeter snö på backen. Ska bli..

2011-12-03 - Lördag...
I dag en lugn dag hemma... efter att vi har åkt på Öppet hus på en gymnasieskola, eller i alla fall det som vi trodde skulle vara ett Öppet hus. För andra gången denna vecka tog vi nämligen fel..

2011-11-30 - Imorgon är det 1 december...
...och då börjar adventstiden på riktigt, riktigt! Känns härligt mysigt!Samtidigt är det äntligen dags att få börja öppna min rara paketkalender som jag fått av en hemlig bloggtomte..

2011-11-27 - Pyssel och bakdag...
Började morgonen med att sova, riktigt länge! Men till slut var vi ju tvungna att gå upp i alla fall... för att tända adventljuset, läsa vers och sjunga adventssången. Här håller vi på traditionerna!..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se