Violas Vrå
Jag skriver om vår familj som är med i tredje omgången av Familjen Annorlunda som visas i TV4 nu i vår. Jag är mamma till 5 barn och har fyra bonusbarn.
Vi lever i ett stort trähus i Bohuslän där vi även driver butik/café. Mina intressen är förutom familjen, renovering, inredning, baka & laga mat, sy & sticka och så trädgården som jag älskar!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (12 röster)

Kommentarer

Louise Göransson Stenman  2011-02-14 08:52:02
Hej Mari!
Roligt att du gillar min blogg! Klart att jag skall hälsa min mamma.
Mvh Louise
Mari Olsson  2011-02-09 13:43:42
Hej! Trevligt med din inspirerande Violas vrå. Vill gärna skicka en hälsning till din gemytliga mamma,som jag träffade på ett 50-års kalas jan-10. Hälsa från Mari i Värmland. Ha det bra,hälsningar Mari


Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-09-01 - Paradiset Sandö, på Smögen sommaren 2011
Nu när vi håller på att filma med Ellen, är det inte så mycket tid för mig att sitta vid datorn...Men här är mina älsklingsfoton på några av mina älsklingar, på min älsklingsplats på jorden...Från den..

2011-08-24 - Ellen skall spela "Maja" i Camilla Läckberg's nya..
Idag har vi varit på något jättespännande!Ellen har fått rollen som lilla Maja, dotter till polisen "Patrik" och hans författande fru "Erika", i den nya deckarserien som baseras på Camilla Läckberg's..

2011-08-06 - Gästfotograf: Selma, Motiv: Fotbollsspelande Pappa
Vi kom hem från Smögen för en stund sedan.Där har jag levt datorlöst i tio dagar, så givetvis var jag sugen på att kolla mina mail, min blogg & Facebook....Så strejkar den! Något är det så att jag..

2011-07-25 - Den här tapetväggen skall Agnes få i sitt nya rum!
room-seven.html Här har jag försökt lägga in en länk med den tapeten som jag skall sätta upp i Agnes nya rum. Arvid har ju flyttat ner och Agnes skall få hans gamla rum innanför matsalen uppe.Agnes..

2011-07-17 - Farmors möbler passas in i vårt hem....
Under hela våren har pappa kört hit saker från min farmors hus. Det har ibland blivit väldigt rörigt har jag känt, att ta emot alla saker, men samtidigt försöka ha ordning i butiken och caféet ( för..

2011-07-16 - Vi har flyttat ner TV rummet och fått större kök/..
Efter att vi stängt butiken/caféet och börjat renovera igen,så flyttade vi ner teverumsdelen från vårt kök/matrum.Det blev så mycket rymligare och trevligare för oss att sitta och äta så.TV rummet..

2011-07-15 - Renoveringen av framsidan framskrider......
Jag har inte skrivit på länge nu,men vi håller på att renovera för fullt hemma.Inte bara framsidan som syns på mina foton, utan även inomhus.Affären och Caféet är som sagt stängt nu.Däremot så har vi..

2011-06-23 - STORHANDLING I STORFAMILJ OCH STÄDRUTINER
Många har undrat hur mycket som går åt i vår familj och hur mycket barnen måste hjälpa till.På städfronten ser det ut så här; Max, Arvid och Daniel kan få ryck och städa sina rum.Till och med torka..

2011-06-20 - Mandeline på Möe flyttar ut till Smögen över..
Vi har stängt vår butik och café här i Dingle nu,för fjärde sommaren i rad kommer vi att ha öppet vår sommarbutik på Smögen istället!Dessutom behöver vi byta fönster på framsidan och renovera. Bl a..

2011-06-18 - Igår fyllde Ellen fem år!
Igår den 17:e juni fyllde vår lilla Ellen fem år!Här är lite foton på henne från början av morgonen i vår säng, när hon precis vaknat.Efter gårdagen måste hon bli modig, har hon själv sagt, eftersom..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se