Voltaires vardag
6-barnsmamma, läkare och formgivare som bloggar om barn, graviditet, relationer, vardag, inredning, samhälle, mat, ekologiskt, hälsa, självhushåll och allt som berör. Ofta roligt och lite vasst.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-03-23 - Jag har flyttat!
Hej alla trogna läsare! Jag ser på statistiken att några av er fortfarande använder voltairesvardag.blogspot.se för att följa mitt fantastiska liv och mina oumbärliga insikter. Men det har tagit stopp..

2015-03-19 - Pappersskräp, samhällsinformation och reklam bland..
Barnens bästa gömställe just nuDen stora enkättiden har kommit, igen. Nu senast var det förskolan som skulle utvärderas av kommunen. Bara någon vecka efter att jag gjort exakt samma fast till själva..

2015-03-17 - A Billy Joel moment
The piano manSom ni vet är det inte just nu ett av mina ljusaste ögonblick. Jag är lite less på mänskligheten. Jag känner att jag inte är rätt rustad att fortsätta kämpa framåt på den inslagna vägen...

2015-03-17 - Mitt eget privata helvete
Vissna blommor och en gammal karta. Min sinnesstämning just nu. Bilden är tagen av Johannes Björndahl på min begäran. Jag är sååå avundsjuk på den kartan, jag vill ÄGA en sådan!Lågvatten idag. Nobben..

2015-03-15 - Hög som en örn
I lördags skulle jag få en tjejkväll. Den avbokades och förvandlades till en söndagsmorgon. Vi hade två olika förslag, äta superdyr frukost på slott eller få med alla och ta en promenad på Djurgården..

2015-03-14 - Morgonstund med ostfågel i mund
Hur är det möjligt att denna fantastiskt energiska, slittåliga, logistiskt överbegåvade och roliga kvinna inte kan få arbeta på ett akutsjukhus i Stockholmstrakten? Ingen aning, det måste bero på att..

2015-03-13 - Bröst, meloner, lökar, boobs och tuttar
Jag idag i solenIgår fick maken ett stort kuvert. Från Västra Götalandsregionen. Jag ringde och frågade vad det kunde vara, han hade ingen aaaaaning. Jag fick tillåtelse att öppna. Först trodde jag..

2015-03-12 - Klara, färdiga, GÅ!
Hej då Älskling, mamma går nu. Hej då Tylla, nu går jag...Hallå!?! Hej då, jag FÖRSVINNER NU.. OK!?!Dag fyra i inskolningen.Tylla tittar inte ens åt mig när jag säger hej då. Jag fick stanna lite..

2015-03-10 - Tylla talar/Min dödsruna
Här är jag i mina simbrillor, jag tror jag ska ha sådana på hela tiden, så praktiskt när man håller på så mycket med vatten som jag gör. Ser ni hur dåligt den långa här hemma städar? Hela golvet fullt..

2015-03-10 - Jag lallar vidare...
Björk mot klarblå himmel, något av det vackraste som finnsDag två av inskolningen:Tylla bryr sig inte om mig längre. Hon har kapat den imaginära navelsträngen och skapar ett nytt socialt sammanhang..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se