VuxenTyp
Hej, jag heter Emma. Jag bor i Stockholm med min pojkvän och vårt barn Albin. Jag tycker om fina människor, rödvin och presenter. Så det här är alltså en blogg om det. Och om bebisliv, föräldraskap och andra saker som jag ägnar mig åt eller funderar på om dagarna. Jag tycker väldigt mycket om att fotografera så oftast blir det mycket bilder här.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-08-06 - En måndag vid havet på Eköns camping.
I måndags när vi åt frukost kom vi på att vi borde åka på en utflykt någonstans. Så det gjorde vi.Vi åkte cirka en mil österut. För där fanns ju havet! <3En himla massa husvagnar var det.Jag..

2013-08-04 - Lite som Thelma och Louise fast i Volvo och med P1..
Så här såg jag ut igår när jag gav mig iväg på en biltur mellan Valdemarsvik och Stockholm för att lämna tillbaka Andreas pappas bil och låna en annan.Det kanske kan verka lite märkligt att se fram..

2013-07-19 - En helt himla vanlig torsdag i juli.
I torsdags åkte vi på utflykt till Långsjön. Vi skulle titta på ett hus i krokarna, och passade på att bada och ha picknick.  Först åkte vi buss en stund.Jag var ståtlig i hatt.Så klev vi av..

2013-07-16 - En söndag och ett trädgårdskalas.
Hej, nu är vi i norrland och hälsar på min familj.I söndags bytte vi om till våra bästa kalaskläder för att gå på trädgårdskalas hos min bror Johan och hans flickvän Elin som båda fyller år i..

2013-07-10 - Finbesök i skärgården.
I fredags kom Elina och Guicho och gjorde oss sällskap på Utö. De stannade över helgen och bodde med oss. Vi hade himla tur med vädret så att man kunde bada både på lördagen och söndagen. Vi spelade..

2013-07-09 - Lägenhet eller hus?
Under veckan på Utö fick vi ju smaka lite på det här med vad det faktiskt innebär att kunna öppna altandörren och låta Albin krypa rakt ut. Bara så där. Inte krångla med en vagn som ska ner i en..

2013-07-08 - En onsdag på Ålö.
Nu är vi hemma i stan igen och jag tänkte visa lite bilder från vår vecka på Utö. De första dagarna glömde jag kameran hemma i stugan, så vi hoppar direkt till dag tre. Då satte vi oss nämligen..

2013-07-04 - Hälsning från Utö.
Nu är vi på Utö sen några dagar tillbaka. Vi hyr ju en liten stuga ni vet. Den ligger nästan i skogen och bara några hundra meter från en liten sandstrand och havet. Jag har ingen dator här så kan..

2013-06-24 - Sommarrutiner.
Först och främst. Jag har ju inte uppdaterat här på evigheter, jag vet. Men nu är jag i alla fall här, full med sommarenergi. Om 4 dagar går jag nämligen på semester. Och då åker vi raka vägen till..

2013-05-27 - Hipp hipp hurra för Albin som blir 1 år idag!
Just precis nu kl. 20.46 för ett år sedan föddes Albin. Det går inte att med ord beskriva känslan. Så himla stort det var.I helgen hade vi 1-årskalas för släkt och vänner och Albin var finklädd i..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se