wictoriaochsonny
Handlar om mitt liv som ensamstående mamma till världens underbaraste son på snart 2 år.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-06-13 - Försöker väl igen då:)
Hej på er där ute! Det är nu över 1 år sen jag skrev ett inlägg på bloggen. Har inte känt för att skriva nå på bloggen, men just nu känner jag att jag behöver skriva igen. Har alltid haft lättare för..

2015-06-02 - Juni månad
Hej allihopa! Ja; nu är de juni månad redan och de är 2 månader sen jag skrev sist. Idag den 2 juni så är det 14 år sen jag blev storasyster för sista gången. Min yngsta lillebror fyller idag 14 år...

2015-04-01 - 1 April
Hej på er där ute! Ja, 1 April idag och vår är det tycker jag. Dock så har jag blivit en fryslort efter operationen. Men de tar jag. Vet dock inte hur mycket jag väger nu. Tänker inte väga mig förens..

2015-03-25 - Onsdag kväll
Hej på er där ute! Klockan är nu 23:18 och jag ligger inte i sängen än. Haha konstigt enligt mig för den här tiden brukar jag lägga mig. Men inte idag tydligen, är inte ens trött än. Jag känner mig så..

2015-03-19 - Lite om operationen
Hej på er där ute! Nu kommer lite om GBP:n som jag har gjort. Som sagt så skulle jag ha opererat mig redan förra året i Februari. Men jag bangade då, eftersom jag mådde dåligt psykist. I höstas så..

2015-03-18 - Musiken strålar genom högtalarna
Haaaalllllllååååå allihopa! Onsdag idag och solens strålar tittar fram. Sitter nu vid köksbordet och lysnnsar på musik. Fick mig ett par skivor igår. Trodde dock att jag skulle få en skiva bara. Och..

2015-03-15 - back again
Hello allihopa! Tillbaka här igen efter ett uppehåll på ett par månader. Hänt mycket här senaste tiden. I februari så gjorde jag min GBP (Gastric bypass) op. Helt öppet och ärligt. 4 veckor innan så..

2015-01-12 - 2015
Hej allihopa. Nu var det ett bra tag sen sist jag skrev. Tiden går så fort så jag hinner inte med själv ens. Tänkte att jag ska sammanfatta år 2014 lite snabbt. Hmm vart skabjag börja, jo i slutet på..

2014-09-09 - Hösten är på väg
Hej på er där ute! Nu är jag här igen. Och ja det tog ett bra tag innan jag börja skriva igen. Men bättre sent än aldrig, men nu tänkte jag försöka hålla mig kvar och skriva lite igen. Det är inte det..

2014-04-22 - Nu var de så där grymt länge sen jag skrev........
Hej på er där ute! Nu så var de ju ett bra tag sen jag skrev sist, sisådär 3 månader sen eller nåt. Tänkte att jag passar på nu när Sonny har somnat på soffan helt färdig av sin feber som han fick..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se