Wilda-Vår egen Ängel
Vår dotter ska DÖ. Det är bara en tidsfråga. Inte OM utan NÄR! Wilda föddes med Trisomi 13 och har sedan hon föddes fått kämpa för sina rättigheter. För läkarna är hon bara "ett av dessa barnen" En liten liten bit av statistik.... Vi kämpar för Wilda som en egen individ. För att hon ska få ett så bra och värdigt liv som möjligt under den korta tid vi får låna henne. Följ oss i vår kamp. Stötta, skratta och gråt med oss i vårt liv i berg och dalbana.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (11 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2011-03-16 - Fortfarande här???
Hur många kikar in här fortfarande?????

2010-09-27 - Nya bloggen!
Haft lite problem...men hoppas nu alla hittar till den nya bloggen!!???I annat fall hoppas jag ni hör av er ;-)Kram

2010-09-26 - Wilda, Vår egen ängel!
Bloggen har flyttat och fått nytt utseende!Kika in här - Wilda, Vår egen ängel!Bloggdesignen är gjord utav Salkert Design

2010-09-26 - Lillan beter sig konstigt.
Hon är inte sig själv ikväll...eller natt som det nu blivit. Hon är kall och lågpulsad. Är så orolig.....Vill inte tänka.Inte så...Sen vill jag bara skriva av mig lite. Fy vilka hemska människor det..

2010-09-25 - Finns du på riktigt???!!!
"Vad gäller ditt inläg om assistansersättning (LSS) så är det ju brukarens behov man utgår ifrån.För små barn görs ytterligare bedömnningar, och för att få dubbelassistans krävs mycket svåra..

2010-09-25 - TÄVLING!
Jag brukar inte tävla så ofta....iallafall inte länka till olika tävlingar. Men detta var något som jag själv skulle vilja vinna så då var det självklart att jag försöker mig på. Chansen är ju minimal..

2010-09-24 - Inte ta på sig mer än man klarar.
Tänk om dygnet kunde ha fler timmar. Vet inte varför jag tog på mig att börja sy mössor??!!! Eler jo jag vet ju varför. Vill ju att min prinsessa ska få den säng hon förtjänar. Men var ändå för..

2010-09-24 - Något komiskt
Måste bara komma med ett kort inlägg angående några samtal och sms jag fick igår. Det är så korkat och komiskt så man håller på att knäcka sig av gapskratt.Det är en person som uppenbarligen är..

2010-09-21 - TÄVLING!!!
Som alla ser så har jag fått "Bloggfråga" Har en inbjudan att ge bort så den tänker jag lotta ut. Så ni som inte har bloggfråga och skulle vilja ha: Ställ en fråga till mig i "Bloggfråga". Glöm inte..

2010-09-21 - Så var vi kanske fler...........
Vi har anställt två tjejer till som börjar inom några v. Och idag hade vi ju 3 intervjuer varav 2 med största sannolikhet kommer att bli erbjudna tjänst här. Imorgon har vi två intervjuer så vi hoppas..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se