wiodahlska Ätten
En mamma & pappablogg om graviditet och hur det är att vänta barn, spänningen, förväntan och nervositeten. Även en blogg om träning och att nå sina mål inför de utmaningar som står för dörren.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-05-22 - Lever vi?
Jaa vi lever i allra högsta grad, bara inte så mycket i den digitala världen. Mycket har hänt sedan vi sist råkades då lilleman ganska nyss hade lärt sig krypa. Vart ska vi börja? Ola har fått ett..

2015-01-07 - Saknat oss?
He he, jaa som sagt är vi inte direkt några storbloggare jag och maken, speciellt inte maken. Jag väntar just nu på att diskvattnet ska svalna lite så jag får undan lite disk ikväll, maken och sonen..

2014-12-18 - 6 månader
Sam är nu 6 månader, tiden bara flyger iväg. När jag nyss vände mig om finner jag honom sittandes och lekandes med mojängen man använder för att fästa hoppgungan i en dörrpost. Med andra ord har han..

2014-12-13 - Komma ikapp lite!
Okej nu dundrar jag julkalender inlägg här! Here it goes! Lucka 5: Ett av de tuffare ögonblicken i år. Helt klart förlossningen, eller hmm eftersom jag inte minns något såär det ändå svårt att säga..

2014-12-06 - Lucka 4: En av dina starka sidor som förälder.
Jaa det här gick ju bra, det föll på fjärde luckan. Jag skriver ifatt så får vi låtsas att jag skrivit varje dag ;) Lucka 4: En av dina starka sidor som förälder. Nu har jag bara varit förälder i..

2014-12-03 - Lucka 3: Blogga din önskelista för i år!
Önskelista för julen 2014! Att Sam får kärlek och omtanke från alla i hans närhet (vilket han självklart kommer att få!). 1-års medlemskap i WWF. En ljusbrun nordsvensk som jag tänker kalla för Odin..

2014-12-02 - Lucka 2: Ett av dina lyckligaste ögonblick i år.
Ett av dina lyckligaste ögonblick i år. Jaa alltså det lär ju bli exakt samma ögonblick om jag skrev om igår. Det har funnits måna lyckliga ögonblick iår, men just dagen då Sam kom till måste väl ändå..

2014-12-01 - Lucka 1


2014-12-01 - Bloggkalender?
Det råder stiltje på bloggen kan man lugnt påstå, men jag vet aldrig vad jag ska skriva! Nu hittade jag en såkallad bloggkalender dock, så vi kan väl testa det å se om jag ids följa den. Kalendern går..

2014-11-13 - Hårresande
Okej, nu är läget på följande vis...Sam drar mig i håret, så fort jag lyfter upp honom, alltså ständigt. När man gått igenom en hel graviditet utan att tappa några hårstårn alls, då har man rätt många..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se