www.lemiracledelavie.blogg.se
Skriver om mitt liv i grannlandet Norge där jag bor tillsammans med min norska sambo och vår älskade son (född nov 2012). Väldigt öppen i det jag skriver och lämnar inget åt fantasin. Välkommen att läsa om min tidigare graviditet, nuvarande småbarnslivet och allt som hör därtill på ett ärligt sätt som jag hoppas uppskattas :)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-05-08 - Back on track :) www.aroundemelie.blogg.se
Sju långa månader sen sist. Det är visst någon som är tillbaka :) Jag säger härmed hejdå till den här sidan och välkomnar er med öppna armar till min nya: www.aroundemelie.blogg.se Jag hoppas vi ses..

2013-11-26 - tack och hejdå
Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag tar ett farväl av den här sidan. Minnen har jag i hjärtat, i huvudet. Bilder har jag på samma ställen, men också på datorn, i album osv. Oavsett var livet..

2013-11-22 - sjukstuga
Sitter och njuter av ensamheten. Ibland är det bara såååå skönt att vara helt alone utan att behöva ta hänsyn till någon överhuvudtaget. Jag hatar som regel att vara ensam längre perioder, men de..

2013-11-16 - ljusglimtar
Så var det första helgen ensam med kiddo och än så länge har det gått superbra. Han har varit strålande glad, sov till sju (istället för sitt tidigare 05.00), lekt både med mig och ensam nu på..

2013-11-12 - "jag vet vem jag är när jag är hos dig"
"Du får inte vandra på min väg. Utan att visa mig ditt mål Och inte stjäla av min godhet, för att fylla upp ditt hål Du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt Om du inte skyddar mina..

2013-11-10 - som en norrman :P
Jag är helt slut. Har haft varetelling (inventering) hela helgen och sovit för mycket igår och för lite inatt. Försov mig imorse... igen. Dåligt Emelie! Men seriöst, jobba en söndag? haha jag låter..

2013-11-04 - vackra älskade underbara 1åring
IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN ÄLSKADE UNGES 1-ÅRS DAG!!!!!! Underbara du, om du bara visste hur stolt jag är över dig!

2013-11-03 - I deserve it
Jag älskar människor som bryr sig. Vänner som finns där och stöttar. Familj som alltid ställer upp. Det är guld värt och är något man ska vara glad över att man har. Ibland dock, så behöver man inga..

2013-10-29 - då länkarna felar
"Dom band som binder mig här, ska jag långsamt lösa upp Då jag vet att jag gjorde allt jag kan Ger jag mig rätten att ge upp Vi är aldrig starkare Än vår svagaste punkt Kedjan är svag Då länkarna..

2013-10-27 - "Så står det skrivet i pannan att man väcker en..
Förr i tiden när jag bloggade så använde jag bloggen som en dagbok. Framförallt om jag mådde dåligt. Det var ett sätt att ventilera ut allt som gjorde ont. Allt det där som jag aldrig orkade prata med..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2023 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se