Anna & Frida
En blogg om livet som småbarnsförälder med allt vad det innebär.
Vi är två mammor med just små barn som kommer att dela på ansvaret för att ord kommer på pränt på den här sidan. Skratt och gråt, allvarligt och allmänt struntprat utlovas.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (2 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-01-31 - Lägesrapport
HallojDet var länge sedan jag skrev ett inlägg nu.Allt går bra. Maten har blivit rutin numera. Visst längtar jag efter en godispåse till på spåret på fredagarna men det är mer pga myset och plocket än..

2014-01-16 - Utflykt
Igår var F och jag i simhallen och plaskade och hade kul. Som sig bör hade vi lunch med oss. Det blev bananpannkakor, avokado och ägg. Perfekt 'ta med på utflykt mat' //Karin 

2014-01-14 - Snö


2014-01-14 - Bortbjuden
I lördags var vi hos min mormor som från generationen som har upplev svält under krig inte kan tänka sig att tacka nej till mat. Samma generation fikar ju inte bara 1 gång utan det är lunch,..

2014-01-13 - Helgen
Alltid värst! Dels måste en vana brytas om att äta något sött till fredagsmys samtidigt som känslan av att 'detta är jag värd' måste övermannas. Jag är glad över vår Paleokokbok där finns..

2014-01-11 - Äta ute
Igår blev jag och Frida bjudna av morfar på lunch. Så illa om inte ens första veckan gått utan snedsteg. Men det gick hur bra som helst. Köket serverade kycklingfilé och potatis. Potatisen..

2014-01-10 - Mat-tips
Så vad har jag då ätit? Första dagen stektes kycklingfilé som åts med palsternackapure och grönsaker i ugn Andra dagen blev det fiskelycka: en jättegod fiskgryta med smak av saffran. Den..

2014-01-09 - Läges rapport
Dag 3 Att hitta på mat att laga upplever jag ännu inte som ett problem (detta var ju en anledning till misslyckande för min del förra gången). För det får jag tacka Åsa Söderberg alias Fyscoachen..

2014-01-08 - Frukost
Yoghurten ska som sagt ätas upp men för att komma in i bra rutiner så adderas till det fler goda nyttigheter.  Imorse blev det kokt ägg och smootie på banan, hallon, mango och..

2014-01-07 - Hälsoutmaning 2014
Min kille driver ett gym som varje år har en Hälsoutmaning vilket innebär att man under en månads tid ska äta så bra kost som möjligt och se resultat på sin träning och sitt mående. För utmaningen..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se