Ansgars syskon
Här är vi - en familj som har förlorat ett av våra fem barn. I vardag och fest, i sorg och glädje, i lust och nöd...


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (24 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2018-11-19 - När vi levlar upp
Idag fyller du femton år och jag är så tacksam för varenda minut som jag fått stå bredvid och se dig växa upp till den fantastiska människa du är idag. Jag tycker att vi har levlat upp. Vi spelar på..

2017-12-30 - Några ord till min trettonåring
Ingen vettig medelålders tant ger väl en trettonåring råd om sociala medier. Men jag är ju inte en vettig människa, och den saken kommer inte att ändras bara för att du fyller tretton idag. Så idag..

2017-12-27 - Permission to get in an X-wing and blow stuff up
Vi behöver alla våra hjältar. Och när vi åldras är det fantastiskt om de kan följa oss på färden. Vi kan inte åldras med dem, iallafall inte om de bor i fantasivärldar. Men om livet behandlar oss väl,..

2016-06-12 - Nattvak
Hönsen sover på sina pinnar. Kycklingarna, som inte har börjat sitta på pinnar än, sover under redena. De sitter tätt, tätt och när en av dem vaknar till, vaknar alla, som en våg som reser sig på ett..

2016-05-19 - När vuxna tittar på barn
Vi vuxna, vi föräldrar, som på vuxetvis har stressat från möten och köer för att hinna hit, möts utanför förskolans grind, på väg in på sommarfesten. Vi ska snart, väldigt snart, lägga av oss all vår..

2016-04-14 - Den gudagivna insikten i din egen betydelse
Du vaknade först av alla, men du berättade det inte för någon. Du låg kvar i sängen och kände efter. Större. Ja, bestämt var du större, betydelsefullare. För det blir man när man fyller sex år. Du låg..

2016-03-03 - Sorgen, vardagen och tacksamheten.
Och vardagen rullar på. För att den gör det, för att det är exakt det vardagen gör. Den finns där och är det som är när det inte är extremt. Och så måste det vara. Först, i sorgens dimma, kommer..

2016-01-30 - Mammors blick
I kaffekön på Leos lekland. Hon håller sin son på sin höft, han är kanske ett och ett halvt. Han ska få glass, hon ska få en kaffe latte. Han småsjunger och leker med en sked och hon har sin telefon..

2016-01-26 - Aftonbön
E ber aftonbön: Snälla Jesus, jag vill tipsa dig om att om någon är dum mot folk så kanske de bara behöver få en rosa klänning för det blir man väldigt glad av. Så om du gav de där dumma mot tiggaren..

2016-01-24 - Gryningsljus
Du har bott så länge i natten, så länge i mörkret, så länge i ensamheten. Det som har varit har varit ditt mörker och din envisa längtan till natten, till sömnen, till intigheten. Sådant gör sorgen,..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se