Arga Amanda
Jag är mammaledig, 22år, älskar att träna och mest av allt löpning! Är hemma med min 1,5 åriga son Liam och min blogg handlar för det mesta om vår vardag och min träning. :)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2013-05-30 - JAG LEVER
Hej!Har inte dött.Just nu lever jag en väldigt hektisk tid med mycket nya utmaningar som jag känner att jag måste koncentrera mig på till 100%.Kommer börja blogga igen så fort allting lugnar..

2013-03-20 - 8km och backträning
Idag blev det 8km med backträning iform av olika hopp och spurter uppför trappor.Fint solsken, härligt vår väder men väldigt kallt! Vi sprang längs med havet och det blåste iskall vind i ansiktet...

2013-03-17 - 20km och St Patrick´s day
Idag började jag dagen med 20km löpning i solen. Härligt väder. Är så glad, för nu kommer våren. Första dagen då jag, trots kylan, kände vår i luften. Mycket folk var det ute, speciellt ute på..

2013-03-16 - Vinnaren är...
Jessica SöderströmGrattis Jessica, hoppas du gillar gymbagen och vattenflaskan.Tack till alla som deltog med en massa bra tankar om träningskläder.

2013-03-16 - Inlägg om träningskläder
Fick en massa bra svar i tävlingen om Röhnisch sportbag och vattenflaska. Här har jag skrivit lite om vad jag tycker är viktigt när de gäller träningskläder blandat med lite tävlingssvar.1...

2013-03-12 - Kärlek för nya träningskläder!
Nya träningskläder gör träningen så mycket roligare och en sak som gör träningskläder roliga är färg färg färg!Tycker Röhnisch vårkollektion är så fin. En massa färg och snygga detaljer som gör dem..

2013-03-08 - Vinn en tränings väska från Röhnisch
Glada och pigga färger gör att man själv känner sig glad och pigg.Nu har du chansen att vinna dig en egen SOFT GYM BAG från Röhnisch som finns i härliga färgerna Funky Pink, Techno Blue och..

2013-03-05 - Ny månad, ny utmaning
Inleder mars med en ny utmaning. Börjar först med att berätta lite hur det gick med förra.Jag skulle tro på mig själv och tänka positivt även i de riktigt jobbiga situationerna.Så här gick det:Då jag..

2013-03-01 - Varför träna?
Har under senaste veckorna varit flera gånger prat om varför man tränar.Man stöter ofta på folk som säger att de inte tycker om att träna, träning är inte roligt.Jag tror att de flestas uppfattning om..

2013-02-17 - Dagens träningssaldo
Löpning 16km, lite besviken att jag inte fortsatte till minst 20 men idag orkade jag helt enkelt inte längre och det kändes absolut inte schyst mot kroppen att pressa på några kilometer till då den..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se