Augustifamiljen
En blogg om vardagliga saker som händer i min lilla familjs liv. Den 31a oktober 2010 kom vårt första barn, dottern Lilli och det har verkligen förgyllt vår värld av gigantiska mått. Bloggen handlar till stor del om henne, men också vad vi tar oss för i övrigt. Är en ganska aktiv familj, med både sport, småresor, fritidsaktiviteter, shopping och andra upplevelser på kartan!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (5 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2017-09-19 - Nytt från Norr
Ser framemot hösten. Kommer avsluta min utbildning till digital strateg på Northern Hooligans. Kommer jobba med deras sociala kanaler och väldigt mycket content och varumärkesstrategier. Känns grymt..

2016-11-15 - Dream baby dream
Lyssnar på Bruce och försöker skriva tentauppgift. Det går sådär. Kikar in här som jag inte gjort på över ett halvår. Ser att folk fortfarande är in trots att jag inte skriver. Blir ödmjuk och..

2016-03-12 - Fred 18 månader.
Igår var det dags för 18-månaderskoll för lillnisse. För två månader sen hade han gjort ett fint kliv uppåt på viktkurvan och nu hade han gått upp ytterligare drygt ett halvkilo. Så skönt! Trodde..

2016-03-11 - Mandelmjölk & nyttigheter.
Som om sockeravgiftningen inte var nog. Nu har jag även dragit ner på kaffet. Den största anledningen till det är att min hy inte verkar må så bra av typ fyra koppar kaffe per dag, men det kan också..

2016-03-08 - Vinn en födelsetavla!
Just nu lottar jag ut en namntavla/födelsetavla i samarbete med Erikas blogg. Gå in där för din chans att vinna. Ju fler delningar på Facebook eller Insta, desto större vinstchanser! Och för att göra..

2016-02-10 - Raw bars.
Den första februari införde jag sockerförbud för mig själv. Alldeles för mycket sött på en alltför lång period gjorde att måste sätta stopp och göra nåt åt beroendet. Målet är att klara mig från..

2016-01-19 - Fred 16 månader.
Ända sedan Fred började krypa och röra på sig vid sex månaders ålder har vikten av naturliga själ dalat lite. Till ettårskontrollen tyckte vår BVC-sköterska att han dalat för mycket, och inte gått upp..

2016-01-18 - Nyårskaramellen!
Lycka! Vi hann få till en fotografering av syrrans bebis innan han blev "för gammal". Helst vill man ju fota dom typ en timme efter leverans, men eftersom det är den nyförlösta mamman som bestämmer..

2016-01-07 - Kylslaget.
Minus 29 står termometern på idag.Sambon tog cykeln till jobbet i vanlig ordning medans vi andra gör allt för att ens slippa sticka ut näsorna. Städar, bakar, rensar, leker, har Frost på repeat, tätar..

2016-01-04 - Hello 2016!
Hoppsan. December - favoritmånaden som bara svishade förbi och nu är vi inne i januari! Har varit dålig med kameran i vanlig ordning. Mest för att jag haft kvalitetshäng med barn och familj, men jag..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se