baravaramalin
Lite kaotiskt och lite konstigt. Precis som livet som tvåbarnsmamma ska vara!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-02-01 - En smygis
Jo men jag smyger in ett litet inlägg här. Mest för att jag ev kanske är liiiite sugen på att börja skriva igen. Kanske. Typ.Vet inte riktigt hur långt efter i uppdateringen jag är, men köket är..

2015-08-28 - Tapper skara!
Fantastiskt o se att ni ändå är en tapper skara som letar sig in här varje dag, trots avsaknaden av inlägg.Nu har det gått så lång tid så jag vet liksom inte vart jag ska börja...Vi har bott i vårt..

2015-06-15 - En helg
Fredagsmorgonen var hektisk.Tårta bakades till Melvins klass, och för första gången i mitt liv lyckades jag med ett bakverk! 'Svingott' och 'det godaste jag ätit' var några av betygen.Själv han jag..

2015-06-08 - Grått
Melvin kommer ha det finaste rummet av oss alla. En fin spis i sovrummet är inte fy skam.Inte att titta ut och se gröna träd heller.Idag ser han det här från sitt fönster...Som ni ser är inte färgen..

2015-06-07 - Före & efter
Här ser ni några före bilder, och hur det ser ut idag. Längtar till efterbilderna...FöreNuFöreNuFöreNu-Malin

2015-06-07 - Time flies!
Det har hänt en del sen sist kan man säga. Tre sovrum har blivit fyra. En ny liten hall har tillkommit för att slippa gå igenom ett rum för att komma till ett annat. Innertaket är på plats och idag..

2015-05-05 - Det är ju så träligt...
Kan inte lägga in så många bilder jag vill via appen, och jag har nästan alla bilder från huset i mobilen så det är liksom lite enklare att blogga härifrån.Jaja det bli vad det blir när det inte blir..

2015-05-04 - Vi är igång.
På valborgsmässoafton fick vi dom efterlängtade nycklarna. Ja alltså allt har ju gått så snabbt. Inte ens en månad från visning till nycklarna i handen, men ändå sjukt långsamt. Fast snabbt. Äsch ni..

2015-04-25 - Den där ångestdagen...
Den är över nu, och det är ju riktigt roligt att få presenter, tills man kommer på varför man får det! Dessa snyggingar har jag som bekant trånat efter länge, och igår fick jag två som vi ska ha som..

2015-04-24 - Fabrikör
Detta skåp måste få flytta in i huset. Passar ta mig tusan i vilket rum som helst! Tror jag ska placera det i badrummet och ha handdukar och sånt i. Behövs lite förvaring där, det är stort! Nu när..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se