cinahsspace
Här skriver jag om lite allt möjligt,om mina 4 barn,mitt barnbarn,känslan att ha börjat om igen med småbarn när man är passerat 40 =) Skriver lite om mitt företag,mina tankar om livet ja lite om allt möjligt.
Välkomna & kika in hos mig!
Men lämna gärna ett avtryck så jag kan kika in hos dig =)


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-04-25 - Tankar om framtiden
Ojoj, ser att det är över 1 år sedan jag varit in här & skrivit något!Tänk vad mycket som hänt,skulle kunna skriva flera sidor i uppdatering,men nja känns inte rätt!Så här kommer några av nattens..

2013-04-14 - Hej
Hejhej!Kikar in för att bara säga Hej & upptäcker att det är x-antal som kikat in =) Kul! fast det skulle vara ännu roligare om ni lämna ett tassavtryck så jag kan kika in till er oxå..

2012-08-15 - Ojoj sicken bloggtorka!
Jahapp..känns verkligen som om de är evigheter sen ja orkat uppdatera här...å ändå har ja haft mycke att skriva om men inte iddas =/Ibland behöver man ta en paus från allt..känns sen Facebook kom så..

2012-05-13 - Vårdepp eller bara totalt kaos??
Ojojoj,nu är det länge sen ja uppdaterade nått!Först så stämde inte lösenordet..smått panik fick ja allt, men men ja hade visst ändrat de utan att ja fatta att de var till denna bloggen ;o) Hmm, jaja..

2012-04-06 - Aprilväder!
Attan va de började tog snö/hagla!!Tur att vi hann med att lasta av trucken alla fönster samt att ja & svärmor hann me en liten prommenad i solskenet iaf.Som sagt,hämtat hem en hel drös me gamla..

2011-12-13 - Dagis
Jahapp,nu har vi avverkat ännu en inskolningsdag till! De är ju de som känns så konstigt,lilla stumpan verkligen trivs på Dagis men de funkar bara när hon ser mig!Vet hon vart jag är så knatar hon..

2011-12-12 - Nötkräm
Detta inlägg handlar om att göra en god sak!Gör samma du,tillsammans gör vi underverk!Fotograf/UNICEF & pinga Twingly Den här bloggposten innehåller nötkräm

2011-11-28 - Lilla stumpan!
Lilla stumpan är sjuk igen =( Inne på 4:e veckan nu, men hosta, snorig & orkeslös & på dåligt humör..Helt förståeligt! Inne på 3:e veckan sen vi var på dagis sist, så de är väl bara att börja..

2011-11-14 - Lycka
Sitter verkligen lyckan i saker??Undrar varför vissa bara är lyckliga när de kan spendera pengar på saker, kläder & sånt..Ibland verkar det som om vissa tror att om man handlar & spenderar så..

2011-11-02 - Dagis
Ja tänk,nu är vi inne på v.2 med Dagisinskolning! & redan så börjar det strula med våra tider!!!Verkar som om vi stackars föräldrar som INTE har fast jobb, eller vi som är egen företagare inte får..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se