Family is whats happens when two people fall in love
Emelie heter jag och är nyss fyllda 22 år gammal eller ung! Jag kommer att skriva om mina framgångar och motgångar inom media branschen som gravid! Jag har pluggat radioproduktion i totalt 6 år. Även läst olika kurser inom TV produktion och starta eget! Just nu håller jag på med ett projekt för unga föräldrar!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-04-11 - Bloggen flyttar!
Jag håller på och flyttar bloggen så ni som fortfarande går in via mammaemelie.se eller mammaemelie.vimedbarn.se kommer att missa nya inlägg. Min nya adress är mediamamman.se och det är dit jag håller..

2014-04-10 - (saknar titel)


2014-04-10 - Favorit produkter från babyland.se just nu
Här är mina favoriter från babyland.se just nu! Super smidigt skötbord som man kan lägga över spjälsängen, skulle passa perfekt för oss som inte får plats med något skötbord någonstans nu inför lill..

2014-04-10 - (saknar titel)
Jag vill tipsa om den här videon, det är en föreläsning som håller på i 20 minuter som handlar om hur ditt eget kroppsspråk kan hjälpa eller stjälpa dig i olika situationer. Den är verkligen sevärd!..

2014-04-09 - (saknar titel)
Idag hann jag förbi en delikatessbutik en sväng, så nu ska det mumsas! Bad såklart om gravid vänliga ostar Så jag hoppas att det var det jag fick och så lyxar vi till det lite extra med en fin..

2014-04-09 - Lunchnätet med ett gäng härliga och inspirerande..
Gud vilken härlig lunch jag har varit på idag! Det var första gången för mig på lunchnätverk! Vi var ca 20 kvinnor där. Alla fick berätta om sig själv och sitt företag, det var jätte intressant att..

2014-04-09 - Lunchnätverk
Jag är påväg in på lunchnätverk. Man träffar andra företagare och berättar om sig själv och sin verksamhet. Det ska bli kul, jag ser fram emot att träffa intressanta människor! Ha en fortsatt fin dag!

2014-04-08 - 6 biljetter till Uppsala magic & comedy
Men oj vilken tur jag har! Det ska bli så himla kul, ska absolut kolla på föreställningen Zillah och Totte med Alfons, den tror jag kommer uppskattas jätte mycket av min ap-tokiga lilla son

2014-04-08 - Semestertips: Grekiska ön Lefkas
Idag har det verkligen varit grått och regnigt här hemma och det får ju såklart tankarna att vandra iväg och drömma sig bort till värmen utomlands! Jag har ett bra tag varit sugen på att fara till..

2014-04-08 - (saknar titel)
Då har jag och konstnären Jonna Thoresson valt en vinnare i tävlingen om ett valfritt porträtt i A4 storlek! Och vinnaren är Linda Moberg! Stort grattis!! Jonna kommer kontakta dig!Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se