fiffiz
En fem barnsmammas liv i lyx och vardag.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-05-31 - Tacksamhet
Tänk vilken tacksamhet när sådana här fotografier dimper ner i min mail. De första är av min mormor och min biologiska morfar. Jag har aldrig sett eller träffat honom så det var så himla kul att få se..

2015-05-01 - Inte här
Ni vet att jag finns på http://www.barafiffi.se

2015-04-23 - Vägdag idag
Då var det Torsdag. Jag är givetvis sjukt nyfiken om mitt försök till sundhet har gett resultat, men får försöka hålla mig till i kväll då jag ska till viktväktarna. Mitt höga blodtryck och ångest har..

2015-04-22 - Min fina busgosse
Han passar i fartfyllda kläder Min lilla minsting är som en virvelvind, inga stillsamma stunder där inte. Han far fram hit och dit för att upptäcka mycket på så kort tid som möjligt. det gäller att ha..

2015-04-21 - Kristianstad och solensdag
Östra vårdcentralen i Kristianstad Min läkare är så underbar, omtänksam och noga. Det känns så bra att hon går till botten med det höga blodtrycket. Jag var på provtagning igår och trycket var då..

2015-04-21 - Frysna fötter,detta barn.
Vad behöver man mer än dessa ungar. Rikedomen är total.

2015-04-18 - Gallerian I Kristianstad
Många tycker det är världens fulaste byggnad och ja smaken är som baken, vilket är tur, Själv tycker jag att Domus som låg där innan inte var så vackert och att detta blir ett lyft för Kristianstad...

2015-04-18 - Min son mot nya äventyr.
Idag är min näst äldsta hemma för att packa. Han flyttar nästa vecka och det blir troligtvis sista gången han bor hemma. Det är hårt och vemodigt men samtidigt är det helt underbart för honom. Att ha..

2015-04-18 - Var rädd om sitt tempel.
  Att det är tufft att jobba i förskolan är ingen hemlighet, det är många barn, högt tempo och lite tid åt reflektion. Så här som jag haft det sedan Oktober har jag nog aldrig haft det under mina..

2015-04-16 - Om livet mig är kärt
Min arbetsplats kräver sin man och jag är nog inte den. Men och andra sidan är det nog få som orkar i längden. Det är sällan vi kan ta ut en middagsrast och förra veckan fick jag stå upp och äta...Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se