Fija - 19 år och gravid
Jag heter Frida och är just nu gravid med mitt och sambons första barn. Vi väntar en liten flicka med BF den 28e November!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2014-04-01 - Äntligen!
Nu har vi äntligen fått hem den! Orianna provade den inomhus imorse innan vi gick till dagis och hon ville inte gå ur den, skruttan! Den lilla biten jag har provat att köra inomhus känns väldigt bra!..

2014-03-27 - (saknar titel)
Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. Ja, tidigare var jag ju lyckligt ovetande om att det INTE ALLS låg en Crescent compact 360 (med svängbara hjul) i kartongen….. utan en billigare variant, Crescent..

2014-03-27 - (saknar titel)
Nu är den här… Crescent compact 360, en röd limited edition! Martin är inte hemma än och jag bara lääängtar tills han kommer hem så att vi kan sätta ihop den, woho!!

2014-03-07 - Favoriter
Orianna är inte så förtjust av att titta på barnprogram på tvn. Hon sitter väldigt sällan still och visar inget intresse för att titta på tv förutom när det dyker upp en anka, en katt eller bilar. Hon..

2014-03-07 - Körskola, shopping och prov.
Det blir en lång fredag idag. Jag åkte in till stan tidigt och hade en körlektion, nu är jag i skolan och inväntar provet som börjar om en stund. Sedan är det bara att hoppas på att jag blir klar med..

2014-03-03 - Läser bok i nya sängen
I helgen köpte vi en ny säng till Orianna, en ”kritter” från Ikea. Vi har tittat på den ett tag och trots att hon inte har sovit själv i spjälsängen ännu så slog vi till. Den tillhör även..

2014-02-28 - Shopping
Idag var hela lilla familjen och shoppade tillsammans med Sara, Stephanie och Jörgen och deras lilla Jamie! Vi åt lunch på ikea och gick runt lite överallt i olika affärer och tittade. Vi hittade..

2014-02-24 - Med hink & spade
Idag har Orianna varit på dagis efter en veckas sportlov. När vi kom hem tog vi med oss hink och spade till mormor och morfars trädgård. Det blev väldigt fint i rabatten, hihi! Gräva, lägga i, hälla..

2014-02-17 - Vår?
Idag har det verkligen varit underbart väder ute! Lite blåsigt kanske, men annars helt perfekt vårväder. Idag har vi varit och matat änderna, det är en av Oriannas favoritsysslor. Hon älskar..

2014-02-16 - Söndag
Idag har Martin jobbat hela dagen, han kommer hem så sent om kvällarna nu när han har nya arbetstider.. Att han dessutom jobbar varje söndag är ju bara så tröttsamt. Men ja, vad ska man göra! Jag och..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se