Flott för smått
En blogg full av kärlek, bus och härliga bilder, familjens äventyr, inredningstips, barnkläderstips och tävlingar.
Häng med mig, min fru och våra barn!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-03-19 - Flyttlass i skrivande ord!
Nu flyttar jag!Ja, inte från mitt hem men ikväll säger jag tack och hej till blogger.com och den här bloggen.Från och med idag så börjar jag blogga hos malmolife.seJag är tacksam att jag får vara en..

2015-03-17 - Föräldraledig
Ha haft en föräldraledig dag med min lillprins idag. Min lillprins som börjar bli stor! Så smart, snabbtänkt, rolig och kärleksfull. Har så många roliga funderingar men också många tunga..

2015-03-17 - Finprinsen
Idag är jag ledig med den här lille snyggingen. Uträtta viktiga ärenden som läkarbesök. Även i kväll blir en kvalitetskväll med Ville då Ella ska sova hos Ida och Theodor ska på sin..

2015-03-15 - Söndagssplitt
En helg ligger bakom oss igen och i morgon är det måndag. Ny vecka, nya tag och äntligen kommer min kärlek i morgon eftermiddag. Längtar!Idag har barnen varit iväg på olika håll. I alla fall mina..

2015-03-14 - Hur ser ni kring spelregler?
Lördag. Ledig. Alla barn. Sol. Vår!Det enda som saknas en sån här ledig helg är min fina tjej. men hon jobbar så vi spenderar vår lördag i fina vädret hemma.Vi har varit ute nästan hela dagen och med..

2015-03-12 - Fotosession i Ystad
Förra helgen var jag i Ystad på en plåtning tillsammans med två andra. Bilderna skulle tas i kontorsmiljö och vi hade jättekul när vi jobbade ihop! Fotografen var också nöjd och skulle snart höra av..

2015-03-12 - Dags att kasta in vintermössorna!
Våren är här! I alla fall i södra Sverige. Hur ser det ut i resten av landet?Så munderbart väder det har varit i veckan. Sol och blå himmel. Ljust när man går till jobbet och ljust när man kommer hem...

2015-03-10 - Fix och tips!?
Tog en kaffe lite väl sent känner jag. Men blir så uppe i varv av mina två favoritprogram som sänds på tisdagarna. Trolljägarna följt av Stalkers. Heja Aschberg och Hasse Aro! :-)Sitter o bloggar lite..

2015-03-10 - Våren här?
En underbar vårdag med många glada skratt på jobbet och sen hämtade tre glada barn på skolan/förskolan. Jag har bonustid med mina minsta i natt och i morgon eftermiddag, då Ida är på jobb i Sthlm. På..

2015-03-09 - Överraskande kul
Idag fick jag ett mejl av en kvinna som bekräftade att jag och Ville ska göra en plåtning för IKEA om ett tag. Så kul! De ville ha med oss båda och det är ju extra roligt.Mer info kommer senare men..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se