foundmyplace
25 år, bor i ett litet hus på Ingarö (I Stockholms skärgård), väntar tillsammans med min sambo vår första kärleksskrutt i slutet av september. Är lycklig ut i fingerspetsarna!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-04-27 - Ny blogg-portal
Ni är fortfarande väldigt många som tittar in här varje dag trots att jag inte bloggat sen juni. Till er vill jag säga. JAG ÄR IGÅNG:) men jag har startat en blogg på vimedbarn. Följ gärna vår vardag,..

2015-06-01 - Resefeber
Beställde lite kläder till lillen från Zara i förra veckan och har varit så orolig att de inte skulle hinna komma fram innan resan men nu äntligen har jag fått ett sms att de finns att hämta i Nacka..

2015-05-30 - Förkylda
När vi bokade resan i måndags bestämde jag mig för att verkligen gå all in på att vara nyttig plus träning varje dag fram tills vi åker. Vart ju plötsligt inte så många dagar att trimma kroppen på...

2015-05-28 - Lämnar Sverige
Tidig morgon idag. Wilton sover redan sin förmiddagsvila och jag sitter med mitt obligatoriska morgonkaffe och googlar på sicilienbilder. Vilket gör att tröttheten blir som bortblåst. För några dagar..

2015-05-08 - Golvprov
Bygget går sakta hem säkert framåt här hemma. Grabbarna sliter för fullt medans jag ägnar mig åt det lite roligare- som att välja golv. Först var jag inne på mörkbrun ek för att bryta av de vita..

2015-05-08 - Tjejkvällen
För några dagar sedan sov jag och Wilton hos Tilda och Wilma. Tilda bjöd på enchiladas och när barnen somnat så började vår efterlängtade tjejkväll på riktigt. Höjdpunkten var helt klart godispåsen..

2015-05-04 - sleepover
Jangan har åkt med jobbet till Chicago och blir borta 8 dagar, så Tilda och Wilma blir lämnade ensamma hemma. Då tar vi tillfället i akt och har en riktig tjejkväll (Wilton får vara med såklart). Så..

2015-04-23 - Äntligen köpt utemöbler
Äntligen har vi köpt utemöbler till vår uteplats. Underbart, nu känns det verkligen som ett extra "sommarrum" att hänga i. Men mycket vill ha mer, nu vill jag fixa ännu mer :-) Kuddarna lilgger i..

2015-04-13 - Lördag med svärmor
Utbyggnaden av huset som kommer ge oss ett större vardagsrum samt ett litet rum med sovloft är nu igång. Patrik har snickrat hela helgen och svärfar har varit här och visat hur han ska göra. En lång..

2015-04-11 - Fredagsmys
Färskpasta med het egengjord chili/vitlökssås och kräftstjärtar. Snabb mat men så himla gott. Perfekt när man ska mata och göra kväll för bäbis och allt som hör dit till - mitt i egna mattiden...Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se