Fröken Märkvärdig och Livet
34 år, gravid utan traditionella tillbehör så som en kärnfamilj. Vill skriva om tankar och erfarenheter kring detta för att dela med mig till andra i liknande situation.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
Betyg 1/5Betyg 2/5Betyg 3/5Betyg 4/5Betyg 5/5 (1 röst)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2012-07-19 - Nya vanor
Det här kan ingen tro, allra minst jag, men jag har det stora nöjet att meddela att ongen sedan två veckor har genomgått en metamorfos vad gäller sömnvanor. För alla er som tålmodigt väntat på det,..

2012-07-03 - Lyckodag
Idag har jag känt lycka flera gånger. Det är inte semestern i sig som är orsaken men semestern gör nog att lyckan får tid och plats. Ingen vardagsstress i vägen som förblindar och frustrerar. Jag får..

2012-07-01 - Ett litet livstecken
Ha! Man vet att man kanske ändå borde hålla sig borta från bloggvärlden när man skriver ett ganska fetlångt inlägg som försvinner och aldrig sparades för att internetuppkopplingen tydligen la av.Nu..

2012-05-14 - En stor premiär
Första vab-dagen. Ongen har haft feber hela helgen. Som mest 39,5. Som minst idag med 38,0 och ett helt okej allmäntillstånd. Han var nog lite sjuk redan natten till lördag då han sov väldigt oroligt...

2012-05-09 - Bättre och gulligare
Det går bättre och bättre för Alfons på dagis! Nu har han gått några hela dagar och bara denna veckan har missnöjesyttringarna kring färden till dagis och lämningen avtagit betydligt. Lite kink är det..

2012-05-06 - Dagisbarn
I morgon är det meningen att A ska vara sin första hela dag på dagis. 7:30 till 15:30. Jag ska lämna och hämta. Jag har inte riktigt fattat att han går på dagis. Tre veckor har han skolat in sig och..

2012-05-01 - 1 maj
Jag blev alldeles rörd av förstamajtåget idag. Jättetårig. Det är något visst med demonstrationer. Åtminstone sådana med ett gott syfte. Jag tror det är kampen, enigheten, kraften och viljan och..

2012-04-29 - Rätt kasst men lite bättre
Ni är underbara. Tack tack ni fina som lämnat pepp på mitt klag. Det betyder faktiskt så jättemycket. Och att ni undrar hur det går för oss. Jag fick ny energi att vidga mitt tunnelseende lite och..

2012-04-05 - Hur det är nuförtiden
Just idag har jag mått bra. För inatt sov mamma hos Alfons och jag fick sova en ostörd natt hemma hos henne. Och så har jag inte haft migrän på två dagar. Rekord.Det blev riktigt dåligt när vi..

2012-03-22 - Kanske blir det findagis ändå
Tack för era tankar kring köttdilemmat. Jag tänker nog mest också som så att i möjligaste mån testa med vego, funkar det inte alls så får man ta ställning till det då. Om nu dagiset vill..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se