Fru Wikström
Mitt liv med allt det rymmer - Martin, Rut, Gud, familj och vänner, hjärtsjukdom och allt vad ett liv kan tänkas vara. Välkommen hit.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-11-09 - Ny portal
Jag har flyttat bloggen. Häng gärna på! :)http://nouw.com/FruWikstrom

2015-11-02 - Höstlov
Nu är vi tillbaka till vardagen. Martin var sjukledig i en vecka och sedan hade vi höstlov/föräldraledigt några dagar. Idag är barnen på förskola och skola och Martin jobbar. Men kontorsstolen undviks..

2015-10-23 - Finaste blommorna på Tellus
Martin ger svar på tal... hihi.Martin har återhämtat sig ganska bra. Så skönt. Idag är jag istället bekymrad för Knut som har börjat klia på sig mycket de senaste veckorna. Han tål inte mjölk och..

2015-10-22 - Wake up call
Alltså åh! Vi fick världens bästa uppmuntran och start på den här dagen från vår lilla solstråle Rut. Kolla bara:Från RutTill Mamma PappaJag älskar erJag tyker at ni är dåm besta på Telus.Detsamma..

2015-10-18 - Vi pratar om vädret
Jag till Knut: Vad fint väder det är idag. Solen skiner.Knut: Jag tycker söt solen.Jag: Tycker du solen är söt?Knut: Ja-a.Vilka fantastiska dagar vi fått den här hösten. Sol nästan hela tiden och..

2015-10-16 - Återblick
Jag har länge velat komma igång med bloggen igen men i förra veckan började jag läsa igenom mina gamla inlägg och läste ända tillbaka till innan Knut föddes. Så tacksam för alla minnen som är sparade..

2015-10-15 - Hur lång tid tar det?
Igår var jag, Martin och Knut en sväng till stan. Vi tog god tid på oss att åka hiss, efter att jag fått Knut att bli ledsen för att jag tryckte på hissknappen innan han. Sen tog vi god stund på oss..

2015-10-12 - Sälja pappa
Jag tänkte försöka kicka igång den här bloggen igen. Vi får se hur det går. Men vi börjar med den här söta konversationen från i morse då jag skulle säga hejdå till Martin som åkte iväg för jobb.Jag..

2013-04-20 - Ruts första låttext
Vilken härlig dag vi haft idag! Strålande sol, och Rut har plockat ett stort fång tussilago åt mig. Jag och barnen gick på en promenad och hamnade på en innebandymatch, till Ruts stora..

2013-03-16 - Månen
Svärmor har berättat om när Martin var liten och såg månen i fönstret och han pekade och ropade glatt "Månin!". Sen kom han till ett annat fönster och såg månen där också. Då sa han "Till..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se