Sofia - Mamma till Ian och bebis i magen
Skriver om vår vardag som bl.a. består av vardagssysslor, träning, pyssel och inredning.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-08-16 - När det går bra
Hela förra veckan spenderade vi förmiddagarna på föris. Elsa håller på att skolas in.Och jag måste säga att jag är oerhört lättad och glad, nu när vi väl kommit igång..Elsa tar detta med stor glädje..

2015-03-17 - Första flätorna
Parkerade Elsa framför favoritsången "Babblarna - Första låten" och lyckades, till min egen förvåning, göra hennes första flätor. Min lilla gumma! - Läs hela inlägget här

2015-03-17 - Nya skor
Jag tror att min dotter är redo för sommar nu.. - Läs hela inlägget här

2015-03-17 - Rymden
Ian har ju haft en period då han inte velat gå till förskolan, men efter att ha pratat med förskolans specialpedagog för att utesluta att något har hänt på förskolan som gör att han inte ville gå, så..

2015-03-14 - Första inlägget på 1000 år
Tänkte ett tag att jag skulle lägga ner bloggandet men det kommer stunder då och då när man saknar att skriva. Vad händer här då? Just här och nu har jag precis klivit upp med barnen denna..

2015-01-14 - Vintern
Har haft en underbar och ljuvlig föräldraledighet TILLSAMMANS med Christian kan jag säga. Jag pluggar ju på distans men har lagt skolarbetet på kvällarna så det har inte berört vår tid hemma..

2014-11-17 - Röntgen
Idag har jag varit iväg på röntgen. Det gick ju bra och de röntgade mer än bara njurarna för att försäkra sig om att det inte är något annat som gör att jag har ont. Nu är det den där jävla väntetiden..

2014-11-17 - Kalas
I lördags-kväll hade vi ett litet kalas med Chrilles mamma och pappa samt mormor och morfar också. Där fick hon massa av fina saker som en docka, klänning, byxor, fonder och en flaska.

2014-11-17 - 1 år
Nu är hon ett år min prinsessa. Det var en jättebra dag igår med massor av trevliga människor som finns där i vått och torrt för våra barn. Elsa fick så fina presenter att jag nästan blir generad. Jag..

2014-11-14 - Hopp och feber
Två dagar kvar tills lilla Elsa är 1 år. Tänk att hon har funnits i vår familj i ett helt år, samtidigt som jag förvånas över hur fort tiden har gått, så ser vi henne som en självklarhet, och som om..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se