Vi och vårt liv
Här bloggar jag, Fanny: sambo till Marcus, mamma till Milton, matte till hunden Yda och hästarna Armani och Malva. Och så är vi nyblivna husägare! Allt detta och lite till hittar ni i min blogg, välkommen!


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2016-10-02 - En förändring
Hej på er! Jag har gjort en stor förändring och valt att flytta min blogg! Anledningen är att jag var sugen på att prova något nytt och därför sadlar om helt. Jag hoppas såklart att ni vill följa med..

2016-10-02 - En blir trött av lekland
Igår spenderade vi några timmar på leklandet i stan. Och herrejisses vad det är roligt. Enda till dess att man ska hem och ett barn är suuupertrött medan det andra vägrar åka hem, hahaha..Väl hemma..

2016-10-01 - Gult är inte fult
Alltså denna stjärna rockar de där gula pjuksen sådär som bara han kan. Så fräsig! Dessutom lever han upp till texten på den där blöjrumpan, haha.. Vilda bebin!Ja men ni ser ju. Hur snygga?! Nästan så..

2016-09-30 - Chokladbollar
I förgår när barnen hade studiedag och jag därför var ledig med dem, passade vi på att baka chokladbollar. Milton och jag alltså. Vi försökte smita ut i köket, när lillebror inte såg, hahaha.. Det är..

2016-09-29 - Sitt rätta element
Eller vad en nu ska kalla det, hahaha.. Här hänger han, vår lillebror. Vid soffbordet. Med ljusstakar och sin tändare, lastade på en bild. Han byggde torn, givetvis. Det ser väl vem som helst. Kommer..

2016-09-29 - Kompismys mitt i veckan
Igår när jag hämtat mig efter natttens skitdåliga sömn, svirade jag om och blev upplockad av två tjejkompisar. Det vankades bio, Bridget Jones's Baby. fantastiska Bridget Jones. Åh vad jag älskar..

2016-09-28 - Tack gode gud för studiedag!
Idag är det studiedag för båda mina barn. Tack gode gud! Jag är hemma med dem idag. Och efter en natt med riktigt dålig sömn för båda barnen, är jag verkligen jätteglad över att bara få vara hemma och..

2016-09-27 - Gula skor
Någon var tydligen jätteglad och mallig över sina nya pjukes. Så pass att de skulle vara på fötterna från att han åkte hemifrån, till han kom hem och inomhus däremellan hos farmor och farfar...

2016-09-27 - Liten hund
Liten hund. Liten Yda. Men med det största av hjärta. Hon är så himla bra, bäst. Min lilla älskade skugga. Alltid där, alltid någon att räkna med.Och ja, hon behöver klippas. Veckans mission. Men..

2016-09-27 - Mamman listar
Godmorgon på er! Såg en lista, gällande barn och mammaliv och jag tänkte att ni kanske skulle tycka det var kul, att se min syn på saken, mina svar liksom. De flesta av er har säkert redan en bild på..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se