www.isabelledahlqvist.blogspot.com
Isabelle mamma till Ewina 131108,
lastbilschaufför, tatueringar, bisexuell, ensamstående 22åring, hundarna Diva (staffe), Hjalmar (chihuahua) och hästarna. Även här kan ni läsa om livets vardagar, mina filosofier och den ibland tuffa och underbara dagar som ensamstående tillsammans med lillan.


Sätt betyg:

Anmäl denna blogg
(inga röster än)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än, ta chansen att bli först!

Skriv en kommentar

Namn:
Epostadress (publiceras ej):


10 senaste inläggen

RSS  Prenumerera


2015-05-14 - Hallå där
Oj, livet rullar på som bara den i rask takt. Ewina går nu på dagis sen november och de går jätte bra.Jag jobbar som personlig assistent och pluggar till sjuksköterska och har snart gjort en hel..

2014-10-31 - Fredag
Fredag o vi har precis ätit frukost! Igår va vi hos gulliga fina Lisa och knäppte kort på Ewina, nu väntar vi med spänning på att se hur bilderna blev :) Bi va även in och knäppte kort på gd..

2014-10-27 - Möblera om
Vi har en längre tid känt att Ewina behöver ett eget rum! Eftersom hon är så trökig på nätterna i mellan åt! Även alla hennes saker behövde få en plast. Så nu har alltså David och jag flyttat ut i..

2014-10-16 - Sliten
Sliten mamma efter operation av halsmandlarna och en tandvärk från helvete. Har en rot som håller på att dö, längtar tills de här är över och jag förhoppningsvis är en pigg mamma! :(

2014-10-10 - Åter
Har en massa idéer i mitt huvud, är så galet kreativ på kvällar och nätter! Får se om de blir nå av denna gång, hoppas. Håll utkik efter nyheten! Hela familjen sover och jag ligger vaken och..

2014-06-19 - Kalagomål
Fått lite klagomål om att ja är för dålig på att blogga. Vilket jag instämmer med. Men känner att jag vill skriva ikapp om allt  som hänt, bra och..

2014-05-16 - Gåstol - nej tack
Har suttit och läst massor om gåstolar och hoppgungor, Ewina har inget av de och endast p.g.a. alla olyckor som så lätt händer och för att de efter ger en massa kryp reflexer och eftersom de finns..

2014-05-16 - hjärta
Min mamma är den bästa i hela världen, hon ställer upp till två tusen på mig och Ewina.Vad skulle vi göra utan henne?Lite komiskt va de igår, mamma skulle hämna mig efter op. hon skulle bara tanka...

2014-05-16 - Operation
Ja igår opererade jag magen efter graviditeten. Har nu fått en ny bukhinna av nät samt lagat och nätat igen mina bråck. 7 hål har jag räknat till. har stora plåster på hela magen och har knapprat..

2014-04-25 - Nystädat
De ör så skönt med ny städat... I morse fick Ewina vaccin, stackarn. Gör så ont när hon blidde så ledsen. Men nu har hon äntligen somnat i sin..Antal mammabloggar

Mammabloggar listar
just nu 1494 bloggar.
Lista alla

Sponsorer

BabyBlip
Tillbehör till GoPro och DJI-Drönare
ActionKing har ett stort utbud av tillbehör till actionkameror från GoPro och drönare DJI.

Skal och fodral till iPhone 8
iPhonebutiken har ett stort utbud av skal & fodral till iPhone 8

(c) 2024 Mammabloggar.se | Pappabloggar.se